Leveringsinformatie

Leveringsinformatie

Terug naar overzicht

Leveringsinformatie

Bij elk product in onze webshop wordt een indicatie van de levertijd vermeld. Heb je meerdere producten in je bestelling, dan is het bezorgmoment afhankelijk van het product met de langste levertijd, omdat je bestelling in één keer geleverd wordt.

Heb je al een afspraak voor levering en wil je deze wijzigen? Klik dan hier

In veel gevallen geldt voor beddengoed dat als je vóór 22.00 uur bestelt, je de bestelling morgen al in je slaapkamer hebt! Wordt je bestelling bezorgd door Beter Bed, dan zie je in het bestelproces de snelst mogelijke leverdatum. Na het afronden van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met een link waarmee je de bezorgdatum nog kunt wijzigen.

Bezorggebied

Beter Bed bezorgt bestellingen in heel Nederland en in een gedeelte van Duitsland en België, met uitzondering van de boxspring lease. Voor online bestellingen in België adviseren wij om te bestellen via www.beterbed.be

De levertijden in het Waddengebied kunnen afwijken van de levertijdsindicaties op de productpagina’s. De levertermijn in het Waddengebied kan daarom langer zijn dan op een productpagina wordt aangegeven.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing