Alles over de bezorging van uw bestelling

Leveringsinformatie

Bij elk product in onze webshop wordt een indicatie van de levertijd vermeld. Heeft u meerdere producten in uw bestelling, dan is het bezorgmoment afhankelijk van het product met de langste levertijd, omdat uw bestelling in één keer geleverd wordt.

Wanneer uw order wordt bezorgd door PostNL ontvangt u uw order binnen 2 werkdagen. Overige orders worden bezorgd door Beter Bed. Bij deze orders ziet u tijdens het bestelproces de daadwerkelijke levertijd en kunt u zelf het exacte moment van levering kiezen.

Bezorggebied

Beter Bed bezorgt bestellingen in heel Nederland en in een gedeelte van Duitsland en België. Voor online bestellingen in België adviseren wij om te bestellen via www.beterbed.be.

De levertijden in het Waddengebied kunnen afwijken van de levertijdsindicaties op de productpagina’s. De levertermijn in het Waddengebied kan daarom langer zijn dan op een productpagina wordt aangegeven.

Dag van bezorging

Als uw bestelling door onze eigen bezorgers wordt bezorgd, ontvangt u één werkdag voor de bezorgdatum een sms met een indicatie van de bezorgtijd.
En op de dag van levering bellen onze bezorgers u 10 tot 30 minuten voor het exacte levermoment.
Wordt uw bestelling door PostNL geleverd? Dan ontvangt u één werkdag voor de bezorgdatum een e-mail van PostNL met een track & trace code.
Als u op de Waddeneilanden woont (Texel uitgezonderd), wordt uw bestelling op de afgesproken datum aan de eilandtransporteur geleverd. Deze transporteur neemt contact met u op om een bezorgafspraak te plannen.

Montage / zelfbouw

Dit geldt voor alle producten, behalve die uit het assortiment van de merken Beter Bed Basic en kindercollectie. Onze deskundige monteurs zetten uw aankoop zorgvuldig in elkaar op de plek die u wenst. Monteert u uw aankoop liever zelf? Dan zetten onze monteurs uw producten alvast op de goede plaats. Zo hoeft u zelf niet veel te tillen.

Op de Waddeneilanden wordt alleen bezorgd en niet gemonteerd. Texel is hierop een uitzondering, daar wordt wel bezorgd én gemonteerd.

Uw order in ontvangst nemen

Wij rekenen op een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw slaapkamermeubelen komen te staan. Gaat het om grote producten? Zorg dan dat de route of het trappengat vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijstjes en andere accessoires tijdelijk weg. Zo hebben de monteurs optimaal de ruimte.


Verpakkingsmateriaal

Na het bezorgen en monteren nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Dit wordt vervolgens op milieuvriendelijke wijze gescheiden en verwerkt. Bij zelfbouworders laten wij de verpakking intact, zodat u deze eenvoudig kunt verplaatsen.

Uw oude matras inleveren

Koopt u een nieuw matras bij Beter Bed? Dan kunt u uw oude matras bij ons inleveren. Het matras laten we door een gespecialiseerd bedrijf recyclen. Gemakkelijk voor u én goed voor het milieu. Het is voor ons niet mogelijk om uw bed en andere producten in te nemen.

Lees meer over het inleveren van uw oude matras.