Profiteer nú van 15% éxtra korting op bijna alles* met code oranje15

5 : 15 : 2
29

Klantenservice

 


Hoe kunnen wij je verder helpen?

Bij de aankoop van een nieuw bed, matras of boxspring is het fijn als er iemand met verstand van zaken met je meedenkt. Onze slaapadviseurs staan uiteraard voor je klaar in onze winkels. Daarnaast kun je ook bij onze klantenservice terecht voor al je vragen over je bestelling, levering, productvragen of eventuele klachten. Wij gaan samen met jou op zoek naar de oplossing die jou het beste past.

De drukte en coronamaatregelen brengen grote uitdagingen met zich mee

Onze bezorgdienst en klantenservice zijn drukker dan ooit tevoren. We realiseren ons dat we daardoor niet iedereen kunnen helpen zoals we graag zouden willen en dat spijt ons.

We doen er elke dag alles aan om onze service te verbeteren en adviseren klanten die onze klantenservice niet kunnen bereiken de veel gestelde vragen te raadplegen. We waarderen jullie begrip en geduld.

Whatsapp ons!
Heb je een vraag of verzoek neem dan bij voorkeur contact met ons op via Whatsapp (+31) 413 33 88 00 dan ontvang je uiterlijk binnen 3 werkdagen een reactie.

 

Bekijk de meestgestelde vragen

Actuele informatie omtrent Coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Je kunt 24/7 online bij ons shoppen en we staan klaar om je te adviseren. Onze winkels zijn open voor het afhalen van je Click & Collect bestelling.

Persoonlijk slaapadvies op afstand? Onze slaapadviseurs helpen je graag tijdens een video- of belafspraak.

Bekijk welke maatregelen Beter Bed heeft genomen en wat dit voor jou betekent.

 

Meer informatie over onze maatregelen

 

 

Waar wil je meer over weten?


 

Neem contact met ons op via:

Bel of Whatsapp

Heb je hulp of advies nodig? Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en via Whatsapp bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via:

+31 (0)413 33 88 00

Social media

Je kunt ook via Social Media met ons in contact komen via: 

Facebookpagina 
Twitter: @Beter_bed
Instagram
Pinterest
YouTube

Stel je vraag aan onze klantenservice

Veilig en vertrouwd bestellen

Op de website van Beter Bed betaal je veilig en vetrouwd. Je hebt de keuze uit meerdere betaalopties. Naast de getoonde betaalmethoden kun je ook betalen bij levering, mits je order wordt bezorgd door Beter Bed. Bij bestellingen die door PostNL worden geleverd is deze optie niet beschikbaar.

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing