Slaapproducten

Krakend, piepend of instabiel bed?

Ben jij ook zo klaar met je piepende bed? Elke keer wanneer je je omdraait is het weer zover. Lig je net lekker weg te doezelen, ben je in één klap wakker door dat irritante geluid. Of je wankele bed wiebelt alle kanten op. Maar… wij hebben goed nieuws. Het kraken, piepen en wiebelen is namelijk zo opgelost met een losse potenset.

Waarom kraakt mijn bed zo?

Wanneer je bed kraakt, piept of instabiel staat, heb je een dikke kans dat je bedbodem (vaak van hout) enkel rust op de dwarsbalken van je bed. Hierdoor rust automatisch ook al het gewicht dat op het bed ligt op deze dwarsbalken en dat zorgt voor wrijving. Om het piepen en kraken te voorkomen zou je het gewicht beter moeten verdelen. De oplossing? Een potenset dus.

Bye bye kraken en piepen

Met een potenset zorg je voor extra stevigheid en ondersteuning van je bedbodem. In ons Beter Bed assortiment vind je verschillende potensets. Namelijk potensets die geschikt zijn voor alle eenpersoons lattenbodems en schotelbodems met een houten frame. Daarnaast zijn er ook zelfdragende potensets. Deze zorgen ervoor dat je zelfs geen ombouw meer nodig hebt. Je plaatst de potenset onder de bedbodems, matras erop en klaar is je bed. Zelfdragende potensets zijn geschikt voor lattenbodems en schotelbodems in verschillende uitvoeringen.

Blogs per tag

Over de auteur

Jan

Productexpert

Weet álles over de producten van Beter Bed

Meer over Jan
Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing