Ruimtebesparende bedden

Als je niet al te groot woont, een kleine slaapkamer hebt of gewoon extra slaapplaatsen wilt hebben voor gasten en logés, bieden onze ruimtebesparende bedden en logeerbedden uitkomst.

Wat denk je bijvoorbeeld van een slaapbank? In een handomdraai maak je van een bank een bed en andersom. Reuze handig voor de kinderkamer, studentenkamer of logeerkamer. Of kies voor een van de onderschuifbedden, vouwbedden en opklapbedden van Beter Bed. Of het nu gaat om logés van de kinderen tijdens schoolvakanties of familie die over de vloer komt tijdens de feestdagen; met onze logeerbedden hoef je je geen zorgen meer te maken over een slaapplaats voor je gasten. Voortaan kan iedereen blijven slapen!

De ruimtebesparende oplossingen van Beter Bed

Vaak is de logeerkamer tevens de ruimte voor opslag van andere spullen. Daarom is het handig als een logeerbed compact is. Bij Beter Bed vind je altijd een slimme, compacte oplossing. Die flexibel en praktisch tegelijk is.

Kies bijvoorbeeld voor een opklapbaar logeerbed op wieltjes. Je kunt dit bed gemakkelijk verplaatsen en het bed laat zich eenvoudig opbergen.
Een andere optie is een onder- en bovenbed. Het onderbed is in uitgeklapte stand even hoog is als het bovenbed. Hierdoor heb je twee royale slaapplaatsen.

Het handige ruimtebesparende bed Smart is ingeklapt (met hoes) te gebruiken als hocker en uitgeklapt te gebruiken als logeerbed. Of kies uit één van de handige slaapbanken uit de Beter Bed collectie. Deze tover je in een handomdraai om tot een volwaardig logeerbed.

Bekijk onze meestverkochte ruimtebesparende bedden

Vouwbed Meglio

(47)
139.-

Vouwbed Migliore

(169)
179.-

Slaapbank Florida

(15)
299.-

Opklapbed Albero

(40)
949.-

Bed met onderschuifbed Duet

(15)
899.-

Bed met onderschuifbed Doppia

(61)
299.-
lowest-price

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing