Bedden outlet

Ben je op zoek naar al onze afgeprijsde producten? Hier hebben we alle outlet-producten voor je verzameld. Dat zijn producten die voor zeer scherpe prijzen weg mogen. Extra voordeel voor jou dus!

Filters

5 van 5 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

MT_rolmatras_moonstar_pocket250_svv_kaal_16-9
Meest verkocht

matras Moonstar Pocket 250

(1)
Ondersteuning
Drukverdeling
Ventilerend
ventilerend
Hardheid
stevig

Levertijd: Morgen in huis

169.-

matras Moonstar Foam 250

(2)
Ondersteuning
Drukverdeling
Ventilerend
ventilerend
Hardheid
stevig

Levertijd: 2 tot 3 weken

119.-

Dekbedovertrek Brody

(1)

Levertijd: Morgen in huis

49.95
three-for-one

3 halen 1 betalen op geselecteerde dekbedovertrekken

Dekbedovertrek The Kiss

Levertijd: Morgen in huis

79.95
three-for-one

3 halen 1 betalen op geselecteerde dekbedovertrekken

mt_beter-bed-select_silver-pocket-foam_svv_1p
Hoogste korting

pocketveermatras Silver Pocket Foam

(293)

Levertijd: 5 dagen

659.- 197.70 Je bespaart 70%
favorite

5 van 5 resultaten

Zoek je een bedden outlet? Beter Bed heeft er één!

Een bedden outlet is een plek waar producten tegen hoge kortingen verkocht worden. Vaak zijn dit de laatste producten uit een oude collectie of producten die in de showroom hebben gestaan. Bij Beter Bed bestaat de bedden outlet ook uit dit soort producten. Naast bedden, hebben we er ook dekbedovertrekkensierkussenshoeslakens en slaapkamer accessoires. Eigenlijk voor ieder wat wils! Tip van Beter Bed: het assortiment wisselt snel omdat de prijzen laag zijn en de voorraad klein. Zorg dus dat je er snel bij bent als je iets leuks ziet! Op = op.

Een bedden outlet met heel veel producten

Producten die al wat ouder of een keer teruggestuurd zijn, kunnen bij Beter Bed  dus zeker nog verkocht worden. Met een fijne korting natuurlijk. We vinden het zonde om deze producten weg te doen maar we rekenen er niet de hoofdprijs voor. Zo profiteer jij van extra voordeel. Fijn toch? Heb je moeite met kiezen? Geen zorgen. Ook voor de outlet producten mag je natuurlijk gebruik maken van de service van Beter Bed. Vraag gerust om advies aan een van onze slaapadviseurs. Dat kan online maar ook in gewoon in de winkel.

Verschillende fysiek bedden outlets

Naast onze online bedden outlet hebben we ook winkels die artikelen in de outlet verkopen. Kijk bijvoorbeeld eens rond bij onze winkel in Amsterdam, Den Bosch of Katwijk! Binnen de diverse filialen verschillen de outlet producten ook sterk. Het ligt er natuurlijk maar net aan welke producten zijn overgebleven van een oudere collectie of uit de showroom. Ga gerust eens langs bij een van onze vestigingen. De koffie staat klaar!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing