10% éxtra korting* Gebruik code: weekend10

: :

Wat is een boxspring?

Het is één van de populairste slaapsystemen van deze tijd: de boxspring. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Waarom ligt een boxspring dan zo lekker? Bij deze matras-bedbodem combinatie liggen er als het ware twee matrassen op elkaar. De bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. Bovendien zorgt het topmatras voor een zachter oppervlak. Het resultaat? Een een extra comfortabele boxspring!

Bekijk alle boxsprings

 

Hoe kies je de juiste boxspring?

Een boxspring is een lange termijn aankoop. Als je een goede boxspring aanschaft, die goed bij jouw persoonlijke slaapwensen past, kun je er wel 10 - 15 jaar mee doen! We raden je aan om bij het kiezen van een boxspring te letten op de onderstaande punten:

De box

De box is voorzien van thermisch geharde veren. Dit zijn veren waarvan het metaal tijdens de productie tot zeer hoge temperaturen verhit wordt. Dit zorgt ervoor dat de veer minder snel vervormt en dus een langere levensduur heeft.
Er zijn verschillende soorten boxen. Bij Beter Bed kun je kiezen uit bonell boxen en pocketvering boxen. Bij een bonell box lopen de veren uit. Dat wil zeggen dat ze aan de uiteinden wijder zijn dan in het midden. Hierdoor is de weerstand hoog en de ondersteuning van de vering overal gelijk verdeeld. Bij een pocketvering box zijn de verschillende veren ieder per stuk verpakt in textiel zakjes. Pocketvering ventileert optimaal, ligt stabiel en behoudt net als een bonell box zijn veerkracht. 

Vlak of verstelbaar

De standaard boxspring bodem is niet verstelbaar, maar deze kan ook elektrisch verstelbaar zijn. Hierdoor geniet jij van extra veel comfort, en comfort betekent een goede nachtrust en geen slaaptekort. Ideaal bij het kijken van jouw favoriete serie vanuit bed!

Voordelen van een elektrisch verselbare boxspring:

checkmark.svg Je kunt gemakkelijker uit bed stappen wanneer je het hoofdeinde omhoog zet. Heb jij bijvoorbeeld moeite om uit bed te komen? Een druk op de knop maakt het een stuk makkelijker!

checkmark.svg Wanneer je het voeteneind wat omhoog zet, ontlast dit je benen en onderrug als je op je rug ligt. Het bekken wordt net iets gekanteld, waardoor er minder spanning op je onderrug staat.

checkmark.svg Een verstelbaar bed is ideaal om in te lezen en tv te kijken.

Boxsprings voor een perfecte nachtrust

Bij Beter Bed vind je altijd een boxspring dat op jouw lijf geschreven is. Bovendien heb je 25 jaar garantie op draad- en framebreuken. Zo weet je dat je extra lang van je boxspring kunt genieten!

Bekijk alle boxsprings

Topmerken boxsprings bij Beter Bed