Kasten en accesoires

Kleed uw slaapkamer aan en maak hem compleet

De slaapkamer is vooral de plek waar u slaapt. Daar kunnen we kort en helder over zijn. Maar zeg nou zelf, u doet veel meer in deze ruimte van uw huis. Opbergen, aankleden en optutten bijvoorbeeld. Tv kijken, lezen, uitrusten en studeren. Ook uw gezinsleven speelt zich deels af in de slaapkamer. De zondagochtenden met ontbijt op bed en stoeipartijtjes met uw kinderen zijn goud waard. Om uw slaapkamer aan te laten sluiten op al uw eisen en wensen, hebben we bij Beter Bed niet alleen bedden, maar ook een breed assortiment slaapkamermeubelen en accessoires voor uw slaapkamer.


Opbergmeubelen: van kledingkast tot nachtkastjes

Om te beginnen hebt u een goede kledingkast nodig, die past in de ruimte en bij de stijl van uw slaapkamerinterieur. De kast moet plaats hebben voor al uw kleding en als het even kan ook voor uw handdoeken, beddengoed en schoenen. Naast kledingkasten in diverse modellen en maten, vindt u bij Beter Bed een collectie commodes en nachtkasten. Alles wat u niet in uw kledingkast opbergt, past hierin. Stem uw kast en bijmeubelen af op de stijl van uw boxspring of bed en laat de montage fijn over aan onze monteurs!

Soorten kledingkasten

Een kast is een blikvanger in uw slaapkamer. Bij Beter Bed vindt u kasten met fronten van hout, glas of spiegel, uitgevoerd in hoogglans wit, een mooie kleur of stijlvol eiken bijvoorbeeld. Passend bij uw boxspring of ledikant en in elke slaapkamer, kinderkamer, seniorenkamer en logeerkamer. Hebt u genoeg ruimte in uw slaapkamer of kleedkamer? Dan zal een kledingkast met draaideuren prima passen. Is er weinig plek tussen uw kast en het bed (of het bureau, nachtkast of …) dan is een kast met schuifdeuren een beter idee.

Uw kast volledig inrichten naar wens

Wilt u veel vakken en lades? Legplanken of juist hangruimte? U bepaalt en richt uw kast zó in, dat al uw kleding, schoenen, beddengoed, handdoeken, sjaals, riemen en stropdassen erin passen. En natuurlijk denkt u ook aan handige en stijlvolle accessoires, zoals kastverlichting, spiegels, mandjes en schoenenrekken. Onze kastinrichtingen en accessoires maken uw kast praktisch en helemaal af. Zodat u niet alleen uw kleding, maar werkelijk alles wat u wenst erin kunt opbergen. In de stijl en sfeer van uw slaapkamer uiteraard.

 


Het zijn de kleine dingen

Bij Beter Bed hebben we, net als u, oog voor detail. Zaken als verlichting en decoratieve items bepalen voor een groot deel de sfeer in uw slaapkamer. Welke nachtlampjes passen het best op uw nachtkastje? Hebt u al een fijne spiegel in de kamer en wat denkt u van een badjas, sprei of plaid in de stijl van uw slaapkamerinterieur?  Met een warm vloerkleed op de grond hebt u meteen warme voeten als u uit bed stapt. Met de juiste aankleding is uw slaapkamer een sfeervol geheel.


Speciale collecties voor jong en oud

Kinderen stellen andere eisen aan hun slaapkamermeubelen dan volwassenen. Jonge mensen hebben andere slaapwensen dan senioren. Of u nu een bureau nodig hebt om aan te studeren, blij wordt van een speeltent of glijbaan aan het bed of juist baat hebt bij een commode of nachtkastje op comforthoogte; bij Beter Bed vindt u bijmeubelen afgestemd op uw levensfase. Die qua stijl perfect passen bij die gave hoogslaper of dat comfortabele seniorenbed.