Shop tot 21% BTW korting met code SlapenBTW

0 : 14 : 0
36

Pocketveermatrassen

Heb je het snel warm of transpireer je veel in bed? Kies dan voor een pocketveringmatras. Dit type matras staat bekend om haar goede vochtregulerende en ventilerende eigenschappen. Je lichaam wordt goed ondersteund, waardoor je minder kans hebt om wakker te worden in de nacht. Dat wordt genieten van een heerlijke, ongestoorde nachtrust!


Kenmerken van een pocketveermatras:

Comfortabel slapen

Voor optimaal comfort zijn de veren in comfortzones verdeeld. Dit zijn zones die bepaalde delen van je lichaam de juiste ondersteuning geven, zodat je ruggengraat haar natuurlijke kromming behoudt. Ook het soort afdeklaag en de tijk zijn bepalend voor het comfort. Er zijn verschillende soorten afdeklagen met elk andere eigenschappen. Zo is koudschuim in de regel goed ventilerend en relatief stevig, traagschuim wat zachter en iets warmer en gel iets soepeler en ademend.

Ondersteuning voor perfecte lichaamshouding

Je krijgt gedetailleerde ondersteuning door honderden veertjes per m2 die onafhankelijk van elkaar bewegen. Hoe meer veren, hoe comfortabeler het matras en hoe beter de ondersteuning.

Vochtregulatie

Dankzij de open structuur van het matras profiteer je van uitstekende vochtregulatie en ventilatie.

Ventilatie

Een pocketveermatras ventileert doorgaans beter dan een schuimmatras. Pocketvering is dan ook ideaal voor als je het snel warm hebt in bed en/of veel transpireert.

De afdeklagen van een pocketveermatras

Net zoals ieder matras is ook een pocketveringmatras opgebouwd uit meerdere lagen. Dit zijn altijd minimaal drie lagen: een onderlaag, een kernlaag en een afdeklaag ook wel toplaag of comfortlaag genoemd. Deze afdeklaag bepaalt voor een groot deel het comfort van het matras. Daarom heb je de keuze uit verschillende afdeklagen, met ieder hun eigen kenmerken. Zo kies je voor het comfort dat het best past bij jouw lichaam en slaapwensen. De verschillende afdeklagen die je bij Beter Bed voor jouw pocketveermatras vindt zijn: koudschuim, gel, traagschuim, comfortschuim, latex en labyrint.

Alle pocketveringmatrassen op een rij

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing