Anti-allergie dekbed

Een anti-allergie dekbed biedt uitkomst wanneer je gevoelig bent voor huisstofmijt of snel last hebt van je luchtwegen. Deze dekbedden zijn namelijk ongeschikt gemaakt voor de huisstofmijt om zich in te nestelen. Zo is het snel afgelopen met dat niezen, hoesten en krabben! Bekijk ons aanbod en vind jouw anti-allergie dekbed.

hoeslaken Evolon hoogte 20cm

hoeslaken Evolon hoogte 20cm

Anti huisstofmijt

Binnen 2 tot 3 weken geleverd

29.95
dekbedhoes Evolon

dekbedhoes Evolon

Anti huisstofmijt

Binnen 2 tot 3 weken geleverd

29.95
kussen Sanidor Health Guard

kussen Sanidor Health Guard

Anti huisstofmijt

Levertijd: 8 dagen

14.95
hoeslaken Evolon hoogte 25cm

hoeslaken Evolon hoogte 25cm

Anti huisstofmijt

Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis

35.95
dekbed Sanidor Health Guard

dekbed Sanidor Health Guard

Anti huisstofmijt

Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis

44.95

Anti-allergie dekbed kopen? Je vindt het bij Beter Bed

Een anti-allergisch dekbed is onmisbaar wanneer je allergisch bent voor huisstofmijten of snel last hebt van je luchtwegen. Bij een huisstofmijtallergie is een synthetisch dekbed een vaak logische keuze. Dit anti-allergie dekbed bestaat uit niet-natuurlijke materialen en is erg goed wasbaar. De vulling van polyester vezels neemt geen vocht op, zodat het dekbed droog blijft. Een droog dekbed is perfect tegen de huisstofmijt, want deze houdt juist meer van een broeierig dekbed. Naast een synthetisch dekbed vind je bij ons ook dekbedden vervaardigd uit andere materialen die veilig zijn voor mensen met allergieën.

Diverse soorten anti-allergene dekbedden

Naast het feit dat een synthetisch dekbed een perfecte keuze is wanneer je last hebt van een huisstofmijtallergie, zijn diverse andere dekbedden met een anti-allergische werking ook geschikt. Zo is een donzen dekbed ook zeker een prima keuze bij een huisstofmijtallergie. Let er bij een donzen dekbed wel altijd even op dat de tijk goed dicht is geweven, zodat de huisstofmijt niet door kan dringen.

Wanneer een anti-allergisch dekbed voorzien is van een Nomite label dan weet je zeker dat het geschikt is voor je. Deze dekbedden hebben namelijk een dicht geweven hoes die een natuurlijk barriere vormt tegen mijten. Bekijk snel ons assortiment en ontdek al ons anti-allergische beddengoed. Hoef je geen rekening te houden met een allergie, maar ben je wel op zoek naar een nieuw dekbed? Bekijk dan onze eenpersoons dekbedden, tweepersoons dekbedden, 240x220 dekbedden of 200x200 dekbedden.

Profiteer van een aantrekkelijk geprijsd anti-allergeen dekbed

Gelukkig hoeft er aan een anti-allergeen dekbed echt niet per se een duur prijskaartje te hangen. Bij ons profiteer je altijd van de beste prijs én een uitstekende kwaliteit waardoor je lekker lang van je anti-allergeen dekbed geniet. Bekijk ook zeker eens alle lopende acties op onze website, want het hele jaar door geniet je nog eens extra van verschillende terugkerende seizoensacties waarbij je van hoge kortingen profiteert.