Shop tot 21% BTW korting met code SlapenBTW

2 : 18 : 21
11

Peuterdekbed

Wanneer je kindje oud genoeg is om naar een eigen peuterbed te gaan, hoort hier natuurlijk een passend dekbed van 120x150 cm bij. Met een 4 seizoenen peuterdekbed wordt dat heerlijk slapen!

Filters

4 van 4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

dbo_polydaun_joepi_4-seizoenen__polyester_wit_120x150_1p_rvv_online
Meest verkocht

Dekbed Joepi synthetisch 4-seizoenen

Levertijd: Morgen in huis

84.95

21% BTW korting met code slapenBTW

Dekbed Pimpernel synthetisch 4-seizoenen

Levertijd: 8 dagen

114.95

21% BTW korting met code slapenBTW

Dekbed Joepi synthetisch alle seizoenen

Levertijd: Morgen in huis

57.95

21% BTW korting met code slapenBTW

Dekbed Pimpernel synthetisch alle seizoenen

Levertijd: Morgen in huis

69.95

21% BTW korting met code slapenBTW

4 van 4 resultaten

Peuterdekbed kopen? Slapen als een roos met onze 120x150 dekbedden

Aan het einde van de dag moet je peuter alle indrukken en belevingen verwerken tijdens het slapen. Omdat je peuter volop groeit, ervaart hij of zij heel veel nieuwe dingen op een dag. Daarom is een goede nachtrust erg belangrijk en een comfortabel dekbed draagt daaraan bij. Maar wanneer kies je voor een peuterdekbed? Rond een jaar of twee kan je peuter zelf zijn of haar temperatuur regelen en is het tijd voor een peuterbed. Daar hoort een passend peuterdekbed bij. Een slaapzakje is niet langer nodig.


Wat voor een dekbed op peuterbed?

Peuterbedden beginnen meestal bij een afmeting van 70x120 cm. Dit kan uiteraard oplopen, want er zijn verschillende maten peuterbedden. Vanaf een lattenbodem van 90x200 cm, gaan we richting een kinderbed. Voor een peuterbed is een peuterdekbed van 120x150 cm meer dan genoeg. Hiermee zorg je ervoor dat jouw kind aan alle kanten lekker is ingestopt. Maak de kinderkamer helemaal af met een vrolijk peuterdekbedovertrek.


Welke warmteklasse dekbed voor je peuter?

Bij Beter Bed hebben we peuterdekbedden van synthetische stoffen. Synthetische dekbedden hebben verschillende warmteklassen. Dit wordt bepaald doordat het een enkel of dubbel dekbed is. De enkele peuterdekbedden hebben warmteklasse 2, perfect voor het hele jaar door. De peuterdekbedden met een dubbel dekbed hebben verschillende warmteklassen. Zo heeft het zomerdeel warmteklasse 4, hiermee blijft je peuter lekker koel. Wanneer het kouder wordt klik je de twee delen aan elkaar vast. Dit zorgt voor een warm winterdekbed met warmteklasse 1. Een 4-seizoenen peuterdekbed is volgens ons dan ook de beste keuze!


Peuterdekbed 120x150 gemakkelijk schoon te houden

De synthetische dekbedden van Beter Bed zijn de perfecte keuze voor peuters. Waarom? Ten eerste zijn deze dekbedden anti-allergisch. Ideaal om je kind gezond te houden. Ten tweede zijn synthetische dekbedden gemakkelijk te wassen. Hierdoor blijft het dekbed altijd fris. Je kunt het dekbed op 60 graden wassen en drogen op een lage temperatuur. Handig voor de kliederaars en kleine ongelukjes!


Peuterdekbed aanbiedingen

De peuterdekbedden van Beter Bed zijn van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Houd de website goed in de gaten voor extra acties of aanbiedingen. We hebben namelijk door het hele jaar heen kortingen waardoor jij nooit te veel betaalt voor het dekbed van je peuter!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing