Winterdekbed

In de winter is het heerlijk om na een lange, koude dag onder een dikke winterdeken te kruipen; lekker diep onder de warme dekens zodat je niets voelt van de kou van buiten. Bij Beter Bed kun je zeer goed terecht voor een ruim assortiment aan winterdekbedden.

Winterdekbed kopen? Dat doe je bij Beter Bed

In de winter kan het, zeker ‘s nachts, erg koud worden. Als je huis bijvoorbeeld minder goed geïsoleerd is of de verwarming ‘s avonds uit gaat. Dan is het van groot belang dat je een goed winterdekbed hebt. Winterdekbedden zorgen er namelijk voor dat je goed beschermd en warm de nacht door komt. We hebben winterdekbedden in verschillende maten en materialen. Het is belangrijk dat je van tevoren goed onderzoekt welk dekbed het beste bij jou past. Een verkeerd dekbed kan je namelijk een onrustige nachtrust bezorgen. En een goede nachtrust is juist van groot belang voor je gezondheid en je humeur!

Winterdekbedden in verschillende soorten en maten

Er bestaan veel verschillende soorten winterdekbedden. Om te beginnen kun je kiezen uit de verschillende vullingen. Ga je voor dons of wol? Of houd je meer van een synthetisch dekbed? Daarnaast is het ook van belang dat je de juiste maat kiest. Je wil natuurlijk niet bloot komen te liggen ‘s nachts.

Om de warmte van een dekbed te bepalen hebben we aan alle dekbedden, zomer én winter, een warmteklasse toegekend. Dit wordt aangeduid met de cijfers 1 t/m 4. Het warmste dekbed krijgt niveau 1, het koelste dekbed krijgt niveau 4. Let hier goed op bij het aanschaffen van een winterdekbed. Deze krijgen meestal niveau 1 toegekend. Vind je het moeilijk om te kiezen? Schakel dan de hulp in van één van onze slaapadviseurs. Dat kan eenvoudig online. Klik op de knop: chat met Beter Bed. Heb je een dekbed in een andere maat nodig? Kijk dan even bij onze eenpersoons dekbedden, tweepersoons dekbedden, 240x200 dekbedden of 200x200 dekbedden.

Goed geprijsde winterdekbedden

Het aanschaffen van een winterdekbed is een lange termijn investering. Een goed winterdekbed gaat namelijk jaren mee. Bij Beter Bed zijn alle winterdekbedden van uitstekende kwaliteit, ongeacht de vulling. Daarnaast hanteren we ook nog eens scherpe prijzen. Wil je profiteren van nog meer korting? Houd dan onze website in de gaten voor leuke acties en seizoensgebonden aanbiedingen.