dekbed Tessa 4-seizoenen

Dekbedden

Dit Silvana Tesse 4-seizoenen dekbed kies je voor een wollen dekbed en voelt hierdoor wat zwaarder aan dan bijvoorbeeld een donzen dekbed.

189.-
189.-

: 2 dagen

Ieder seizoen de juiste warmteklasse

100% wollen dekbed

Hoogwaardige, katoenen tijk (hoes)

Dit Silvana Tesse 4-seizoenen dekbed kies je voor een wollen dekbed en voelt hierdoor wat zwaarder aan dan bijvoorbeeld een donzen dekbed. Erg prettig wanneer je graag onder een dekbed ligt dat je wat meer op je lichaam voelt. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee losse delen zodat je het hele jaar van de juiste temperatuur geniet. De tijk (hoes) bestaat uit 100% hoogwaardig, soepel katoen.

Warmteklasse
Dit 4-seizoenen dekbed bestaat uit een dunner deel speciaal voor de zomerdagen (warmteklasse 4) en een iets dikker deel voor de lente- en de herfstdagen (warmteklasse 3). Voor de koudste dagen in de winter koppel je de twee losse delen met koppelknoopjes aan elkaar en geniet je met een lekker dik winterdekbed van warmteklasse 1. Zo ervaar je met dit dekbed ieder seizoen de juiste warmte.

Onderhoud
Dit wollen Silvana dekbed is niet wasbaar. Om je dekbed fris en volumineus te houden raden wij je aan om dagelijks te luchten (door een raam open te zetten) en het dekbed ook dagelijks even op te schudden.

Productinformatie

Afmetingen

Materiaal

Kenmerken

Onderhoud

Goed om te weten