Splittopper hoeslakens

Splittopper hoeslaken

Een splittopper hoeslaken is speciaal bedoeld voor een split topmatras dat je vindt op verstelbare bedden en boxsprings. Met een splittopper hoeslaken kun je bedden onderling van elkaar verstellen dankzij de split in het midden van het hoeslaken. Bekijk alle splittoppers!

Filters

5 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

tx-hoeslaken-split-perkal-antraciet
Meest verkocht

hoeslaken Perkal splittopper

(95)

Levertijd: Morgen in huis

19.95

hoeslaken Perkal topper

(91)

Levertijd: 8 dagen

15.95

hoeslaken Satijn topper

Levertijd: 9 dagen

31.95

hoeslaken Katoen Satijn topmatras HnL Living

Levertijd: 3 dagen

34.95

Splittopper hoeslaken kopen? Je shopt deze bij Beter Bed

Natuurlijk vinden we bij Beter Bed dat iedereen een goede nachtrust verdient. Niet voor niets vind je in ons assortiment de beste producten om iedere nacht heerlijk te slapen. Het begint uiteraard bij het perfecte slaapsysteem zoals een fijn bed of een comfortabele boxspring, maar daar eindigt het niet mee. Oók voor goed passend en fijn beddengoed ben je bij Beter Bed aan het juiste adres. Heb je een verstelbaar bed? Dan zijn onze splittopper hoeslakens dé uitkomst! Dankzij de split in het midden kun je beide bedden los van elkaar verstellen zonder dat het hoeslaken los gaat of scheurt. Hoe handig is dat? In het Beter Bed assortiment vind je een ruime collectie aan splittopper hoeslakens. Zo heb je de keuze uit diverse materialen en kleuren. Maar ook diverse afmetingen, zoals een 180x200 splitopper hoeslaken of een 160x200 splitopper hoeslaken. Zo vind je altijd jouw toppertje onder de splittopper hoeslakens! 

Ruime keuze aan splittopper hoeslakens 

Voor iedere smaak in stijl en voor alle wensen in comfort vind je bij Beter Bed het juiste splittopper hoeslaken. Ben jij fan van katoenen beddengoed? Zwicht je voor de elasticiteit van een jersey hoeslaken? Of heb je het snel koud en is flanel jouw favoriete materiaal? 

Gelukkig heb je bij onze hoeslakens voor splittoppers de keuze uit héél veel verschillende materiaalsoorten. Ook zijn er veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Niet onbelangrijk, want een goed matchend hoeslaken bij de rest van je beddengoed en slaapkamer is wel zo fijn natuurlijk! Heb je een extra lang verstelbaar bed of een extra brede maat? Geen probleem, onze hoeslakens voor splittoppers zijn er in diverse breedte- en lengtematen. Natuurlijk helpen onze slaapadviseurs je graag wanneer je nog niet helemaal duidelijk hebt welk splittopper hoeslaken het best bij jou en je bed past. Je vindt onze adviseurs niet alleen in onze winkels, ook online helpen ze je graag, bijvoorbeeld via de chat of e-mail. Altijd fijn, advies van iemand die echt álles over slapen weet!

Splittopper hoeslakens altijd aantrekkelijk geprijsd

Los van het ruime assortiment splittopper hoeslakens dat Beter Bed heeft, weet je altijd zeker dat deze hoeslakens een uitstekende kwaliteit hebben. Beter, zo kun je tenminste lekker een tijd vooruit met je nieuwe beddengoed! Dat dan óók de prijs altijd scherp is, maakt het natuurlijk nóg beter. Houd ook zeker onze acties in de gaten, want deze zijn meer dan de moeite waard.