10% extra korting op heel veel* met kortingscode herfst10

: :

Beter Bed voor de 4e keer Beste Winkelketen én Beste Webshop

Wat zijn wij trots! Voor de vierde keer op rij is Beter Bed gekozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Slapen. Bovendien zijn we ook uitgeroepen tot categoriewinnaar Beste Webshop van Nederland.

Dit is op 17 september 2019 bekendgemaakt tijdens de categorie-uitreiking van ‘ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands’ op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Beter Bed heeft van het consumentenpanel de hoogste waardering gekregen en bleef andere winkelformules in de categorie Slapen voor.

Onze algemeen directeur Benelux, Ronald Voogt,  is ontzettend trots op het feit dat Beter Bed beide titels in de wacht heeft gesleept:

“Deze award is een grote blijk van waardering en een mooi compliment om als retailer te ontvangen.”

In de afgelopen zes maanden beoordeelden ruim 220.000 consumenten op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. In totaal deden ruim 500 retailers mee. Hiermee zijn deze verkiezingen de grootste consumentenverkiezingen van Nederland.

4x bekroning op ons harde werken

Dankzij de vele stemmen van onze klanten hebben we de felbegeerde titels in de wacht gesleept. Hier zijn we natuurlijk apetrots op! We vinden het een eer Beste Winkelketen van Nederland en Beste Webshop van Nederland te zijn. Het voelt als een bekroning op ons harde werken.