Retailer of the Year 2020-2021

 
Beter Bed is ook dit jaar weer in de race om de felbegeerde titel 'Beste Winkelketen en Beste Webshop' te winnen. Is Beter Bed jouw favoriete slaapspecialist? Stem dan op ons en maak kans op fantastische prijzen! 

 

Stem en win

 


 
Maak kans op fantastische prijzen

Wist je dat je met jouw stem ook kans kunt maken op fantastische prijzen? 

  • Sonos Play 1: duopack t.w.v. € 350.-

  • Samsung Galaxy watch t.w.v. € 329.-

  • Airfryer Philips XL t.w.v. € 178.-

  • 2x Weekendjeweg.nl cadeau card t.w.v. € 100.-

* De prijzen worden verloot door de organisatie van deze verkiezing: Q&A Insights BV, gevestigd te Amersfoort. 


 


Retailer of the Year 2019-2020

 
Afgelopen jaar zijn wij voor de vierde keer uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Slapen. Bovendien zijn we ook uitgeroepen tot categoriewinnaar Beste Webshop van Nederland.

 

Beter Bed voor de 4e keer Beste Winkelketen én Beste Webshop

 
Wat zijn wij trots! Voor de vierde keer op rij is Beter Bed gekozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Slapen. Bovendien zijn we ook uitgeroepen tot categoriewinnaar Beste Webshop van Nederland.

Dit is op 17 september 2019 bekendgemaakt tijdens de categorie-uitreiking van ‘ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands’ op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Beter Bed heeft van het consumentenpanel de hoogste waardering gekregen en bleef andere winkelformules in de categorie Slapen voor.

Onze algemeen directeur Benelux, Ronald Voogt, is ontzettend trots dat Beter Bed beide titels in de wacht heeft gesleept:

“Deze award is een grote blijk van waardering en een mooi compliment om als retailer te ontvangen.”

 
Verkiezing Retailer of the Year

In de afgelopen zes maanden beoordeelden ruim 220.000 consumenten op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. In totaal deden ruim 500 retailers mee. Hiermee zijn deze verkiezingen de grootste consumentenverkiezingen van Nederland.

4x bekroning op ons harde werken

Dankzij de vele stemmen van onze klanten hebben we de felbegeerde titels in de wacht gesleept. Hier zijn we natuurlijk apetrots op! We vinden het een eer Beste Winkelketen van Nederland en Beste Webshop van Nederland te zijn. Het voelt als een bekroning op ons harde werken.