21% BTW korting op héél veel bedden en boxsprings!

1 : 6 : 48
46

Beter Slapen ID

Het slimme matras van Beter Bed

Goed slapen draagt bij aan een gezonder leven. Daar helpen wij je graag bij! Meet gratis via de Beter Slapen ID snel en simpel welk matras het beste bij jou past, met behulp van de laatste technologie op slaapgebied.

Hoe werkt het?

Met de Beter Slapen ID vinden we binnen een aantal minuten jouw ideale matras. Terwijl jij op de Beter Slapen ID ligt, verzamelt deze duizenden datapunten over jou en jouw lichaamstype. Aan de hand van een aantal persoonlijke vragen en de metingen maken we jouw persoonlijke profiel, je Beter Slapen ID. De resultaten uit de Beter Slapen ID worden gematcht aan ons volledige matrassen assortiment om jou te voorzien van een objectief en best passend advies. 

Aan de hand van de uitslagen van deze test gecombineerd met de kennis van onze slaapadviseurs in de winkel, kunnen we jou voorzien van het beste en onafhankelijke en meest passende advies!

Winkels met Beter Slapen ID

Of maak direct een afspraak

Stap 1

  • We gaan samen op zoek naar jouw ideale matras. Hiermee zet je jouw eerste stap naar een betere nachtrust.
  • Eerst vul je een aantal vragen in.
  • Daarna ga je in jouw favoriete slaappositie liggen op het slimme matras, de Beter Slapen ID.
  • Vervolgens draai je weer terug op je rug.

Stap 2

  • Terwijl jij lekker ligt, verzamelt de Beter Slapen ID duizenden datapunten over jou en jouw lichaamstype.
  • We ontdekken welke ondersteuning en welk comfort jouw lichaam nodig heeft om jou het beste te laten slapen.

Stap 3

  • We weten nu welke matrassen het beste bij jou passen.
  • De vijf best passende matrassen worden voor je op een rij gezet.
  • Met behulp van de uitslag van deze test, kun je samen met onze slaapadviseurs op zoek naar de ideale match. De vijf geselecteerde matrassen liggen in de winkel klaar om door jou getest te worden.

Jouw ideale matras vinden

Met een betere nachtrust voel jij je energieker, gelukkig en gezonder. Elke dag weer. Goed slapen is belangrijk en het juiste matras speelt een grote rol bij de ondersteuning van je lichaam. Dit is dé reden dat de Beter Slapen ID is ontwikkeld.

Ben jij benieuwd welke matrassen het best bij jouw persoonlijke behoeften passen? Maak dan eenvoudig via onderstaande knop een afspraak in één van onze winkels.

Maak een afspraak

Peter de Beter Bedweter en de Beter Slapen ID

Natuurlijk ging Peter de Beter Bedweter je voor. Zijn persoonlijk slaapprofiel heeft hij al laten maken met de Beter Slapen ID in een van onze winkels. Of hij enthousiast is? Nou en of.

Doordat hij zich helemaal door heeft laten meten op het slimme matras van de Beter Slapen ID, vond hij precies het matras waar hij het best op slaapt. En dat maakt hem echt stukken alerter. Hij zou Peter de Beter Bedweter niet zijn als hij hier vervolgens niet zoveel mogelijk mensen over wil vertellen... Kijk je mee?


Of bekijk ons assortiment

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing