Vanavond 10% extra korting met code extra10

0 : 4 : 20
35
B Bright slaapkamer van Jet

Binnenkijken in de slaapkamer van Jet

Na een lange en drukke dag is er maar één plek waar je echt even helemaal tot rustkomt: je slaapkamer. Gemiddeld ben je dan ook maar liefst een derde van je leven in je bed te vinden. Hoog tijd dus voor wat liefde en aandacht voor deze fijne plek. Precies dat was wat Jet van Nieuwkerk dacht bij haar oude slaapkamer. Tijd voor een upgrade: een goed bed en een mooie slaapkamer. Eentje waar je met een gerust hart je ogen kunt sluiten én openen.

Een loeder van een bed

Geen slecht idee, want met de komst van een kleintje zijn de uren dat je slaapt natuurlijk nóg waardevoller. Daar weet Jet alles van! Tot voor kort sliep ze nog op een oud bed uit haar vorige huis: ‘Een loeder van een ding’, aldus Jet zelf. Zij en haar vriend hadden tot die tijd dan ook nooit eerder nagedacht over een bed.

Van rugpijn naar de perfecte matras match

Daar kwam verandering in toen haar vriend last kreeg van zijn rug. Au, iedere morgen met rugpijn opstaan is natuurlijk geen goed begin van de dag. Dat moest beter. En dat is gelukt. Samen deden ze in onze winkel de Beter Slapen ID. Dit slimme matras heeft hun lichamen helemaal doorgemeten met als resultaat voor beiden een persoonlijk slaapprofiel en de perfecte matches met hun best passende matrassen van M line. Bye bye rugpijn!

Boxspring Ruby: spice up your day and night

Het uitkiezen van de matrassen was nog maar het begin. Want goed slapen is één, maar hé! Het oog wil ook wat. Jet werd meteen verliefd op boxspring Ruby uit onze B Bright collectie. Dat bed moest het worden! Boxspring Ruby veranderde hun slaapkamer in één klap in een stijlvolle ruimte. Jet zweert bij het mooie hoofdbord: ‘Niet alleen ongelooflijk fijn en gezellig om tegenaan te zitten. Het maakt de slaapkamer meteen helemaal af’.

Om te kussen

Ook de hoofdkussens waren hoognodig toe aan een upgrade. Wist jij dat je gemiddeld zo’n drie jaar met je hoofdkussen kunt doen? Jet niet! Maar het verschil, dat merkt ze wel. Niet alleen is de ondersteuning veel beter, het is natuurlijk ook wel zo fris. Jet koos voor het 3D hoofdkussen van Beter Bed Select. Perfect want dit is hét kussen als je soms op je buik, op je zij, maar ook wel eens op je rug slaapt. Haar vriend ging voor het Climate Control kussen van Beter Bed Select. Een kussen dat altijd zorgt voor de perfecte slaaptemperatuur. Nooit meer te warm of te koud dus.

Shop the slaapkamer van Jet

Shop the slaapkamer van Jet

Boxspring Ruby vlak met gestoffeerd matras

Levertijd: 7 tot 8 weken

2709.- 2409.- Je bespaart 11%

traagschuim matras Slow Motion 5

(282)
Ondersteuning
Drukverdeling
Ventilerend
zeer goed ventilerend
Hardheid
soepel

Levertijd: 2 tot 4 weken

1699.- 1274.25 Je bespaart 25%

hoofdkussen 3D

(258)

Levertijd: Morgen in huis

49.95 37.46 Je bespaart 25%
favorite

hoofdkussen Climate Control

(8)

Levertijd: 8 dagen

84.95 63.71 Je bespaart 25%

Alle producten op een rij

traagschuim matras Slow Motion 5

(282)
Ondersteuning
Drukverdeling
Ventilerend
zeer goed ventilerend
Hardheid
soepel
1699.- 1274.25 Je bespaart 25%

hoofdkussen 3D

(258)
49.95 37.46 Je bespaart 25%

hoofdkussen Climate Control

(8)
84.95 63.71 Je bespaart 25%
Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing