Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 10% éxtra korting met de kortingscode: sale10

Terug naar het overzicht

dekbed Royale 100% dons lente/herfst

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

140 x 200/220/240 cm

Twijfelaar

200 x 200/220/240 cm

Tweepersoons

200 x 200/220/240 cm

240 x 200/220/240 cm

260 x 200/220/240 cm

Er is geen prijs bekend

Warmteklasse 3

Luxe en comfortabel slaapgenot

Antiallergisch

Silvana Royal lente/herfst dekbed: een uiterst comfortabel en luxe dekbed waarmee jij van een optimaal slaapcomfort geniet. Het dekbed is gevuld met 100% hoogwaardige witte eendendons en heeft een tijk (hoes) van het meest fijngeweven katoen. Hierdoor voelt deze zeer licht, soepel en heerlijk zacht. De tijk is mooi afgewerkt met een witte bies. Het dekbed is tevens voorzien van een Downafresh® Greenline label waarmee het voldoet aan alle hygiënische eisen. Ook heeft dit dekbed het Nomite® label waardoor het geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Het dekbed is cassette gestikt met opstaande tussenschotjes. Zo blijft de vulling goed met elkaar verbonden waardoor je overal van dezelfde warmte-isolatie geniet.

Warmteklasse
Het dekbed heeft warmteklasse 3. Dit betekent dat het dekbed een prettige warmte biedt en perfect geschikt is voor de lente- en herfstnachten. Heb jij het snel warm? Dan zal dit dekbed met warmte klasse 3 ook zeker een goede keuze zijn!

Onderhoud
Schud het dekbed af en toe, het liefst dagelijks even op. Zo blijft deze mooi volumineus en fris. Ook het dagelijks luchten door het openzetten van een raam is aan te raden. Reinig het dekbed liever niet zelf, maar laat dit doen door een gespecialiseerd bedrijf.

Artikelnummer 675117
Merk Silvana

Breedte 140 cm
Lengte 220 cm

Materiaal dons
Vulling dons
Materiaal tijk katoen

Weeftechniek cassette
Warmte-klasse klasse 3
Anti huisstofmijt Ja
Stikselwijze tijk cassette
Seizoen voor-/najaar
Anti allergie Ja

Onderhoud regelmatig even opschudden;Liefst dagelijks even opschudden en wekelijks luchten (niet in de felle zon).;Reinig bij voorkeur niet zelf maar laat dit doen door een gespecialiseerd bedrijf.

Garantie 2 jaar volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing