Onze geschiedenis

Al ruim 40 jaar zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat jij beter slaapt. In al die tijd heeft Beter Bed grote ontwikkelingen doorgemaakt. Hieronder lees je hoe we zijn gekomen tot hoe Beter Bed nu is.

1983-1999

1983 is het jaar waarin het allemaal begon. De eerste échte Nederlandse slaapkamerspeciaalzaak werd opgericht: Beter Bed. In Helmond en Uden openden we onze eerste filialen. Drie jaar later reed onze eerste bedrijfsauto over de weg. Het prille begin van ons inmiddels grote wagenpark. Ook ging in deze periode onze allereerste reclamecampagne live en openden de eerste winkels in België.  en Duitsland. We werden een beursgenoteerd bedrijf én registreerden de domeinnaam die we vandaag de dag nog steeds gebruiken voor onze website. In 1999 werd ons hoofdkantoor opgericht en de eerste vrachtwagens aangeschaft.

2000-2020

In 2008 vierden we ons zilveren jubileum: 25 jaar Beter Bed! In 2011 werd onze website geüpgraded naar webshop, waardoor klanten voor het eerst online konden winkelen. Een aantal jaren later kreeg Beter Bed een heel nieuw jasje. Het logo dat jij nu kent is in 2013 bedacht. In 2016 was er opnieuw een mijlpaal: we wonnen de prijs voor Beste Winkelketen van de Webshop Awards. Hierna volgden er nog vijf. Daar zijn we natuurlijk supertrots op.

2021-heden

Het is inmiddels 2021: De eerste Beter Bed Slaap Experience opende in Groningen. Deze winkelformule is gebaseerd op de dag én nacht voor een compleet aanbod op basis van de nieuwste technologieën. Ook word onze nieuwe slogan geboren: Beter slapen, beter leven. In 2022 werd de Beter Slapen ID voor het eerst geïntroduceerd: een slim systeem dat jou helpt om  de perfecte matras te vinden. We bonden twee slaapexperts aan ons, zodat we altijd op de hoogte zijn én blijven van de laatste ontwikkelingen op slaapgebied. En jij dus ook!

 

Tijdlijn

Tijdlijn | Beter Bed

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing