21% BTW korting op héél veel bedden en boxsprings!

1 : 14 : 28
23

Hoogslaper

Slapen in een hoogslaper is natuurlijk wel héél speciaal! Je hebt een lekker overzichtelijk uitzicht én zo’n hoog bed voelt veilig en stoer tegelijk. Een hoogslaper nodigt uit tot fantasierijke spelletjes en een hoogslaper met bureau is ook nog eens heel functioneel! In een mum van tijd zijn kinderen piraat van hun eigen schip of prins(es) van hun eigen droomkasteel!

Filters

5 van 5 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

jr_hs_flexworld_kris_wit_bureau-opzet_sfeer
Meest verkocht

hoogslaper Kris met bureau en opzet

(1)

Levertijd: 7 tot 8 weken

819.-

hoogslaper Jip met bedbank en bureau

(10)

Levertijd: 2 tot 4 weken

1278.-

hoogslaper Puck

(1)

Levertijd: 4 dagen

579.-

Hoogslaper Londen

Levertijd: 2 tot 4 weken

849.-
5420070235488_sfeer_1
Hoogste korting

Hoogslaper Luca

Levertijd: 2 tot 4 weken

649.- 486.75 Je bespaart 25%

5 van 5 resultaten

Een hoogslaper kopen? Bij Beter Bed vind je diverse hoogslapers!

Een hoogslaper is ideaal voor ruimtebesparing, voor kind en volwassenen! Wanneer je slaapkamer niet groot genoeg is voor een bureau en bed, is een hoogslaper een uitvinding! Je slaapt vanaf 1.50 meter hoog. Daaronder heb je genoeg ruimte voor een bureautje of een bankje. Het is voor ieder meisje of jongen een feestje is om lekker hoog te liggen én ze zijn dus een perfecte oplossing bij kleine kinderkamers of studentenkamers omdat je veel vloerruimte bespaart. Dat is ruimte die je dan extra kunt gebruiken om te spelen of te studeren. Maak er bijvoorbeeld een gezellig zitje van met kussens of ga voor een gave speeltent met speciale gordijnen voor aan de hoogslaper. Of wat dacht je van een hoogslaper met glijbaan? Vele uren speelplezier gegarandeerd! Voor het studeren vind je bij ons ook hoogslapers met bureau. Bij een hoogslaper met bureau creëer je eenvoudig een fijne en persoonlijke werkplek. Natuurlijk kun je onder een hoogslaper ook prima een eigen, los bureau plaatsen.

Hoogslaper met bureau (en opzet) voor extra ruimtebesparing

Is de tijd van spelen voor kinderen zo goed als voorbij dan is een hoogslaper met bureau een goed idee! Het huiswerk komt steeds vaker om de hoek kijken. En waar kunnen kids dat nu beter maken dan op hun eigen rustige en gezellig slaapkamer? Wanneer je kiest voor een hoogslaper met bureau in één, ben je natuurlijk verzekerd van de juiste afmetingen en interieurstijl. Je kiest voor een kloppend geheel dat helemaal op elkaar is afgestemd. Daarom is een hoogslaper met bureau als slaapsysteem veel te zien in studentenkamers. Je bespaart ruimte en koopt twee meubelen in één keer. Met een (vaak schuin) trapje klim je in je hoogslaper welke altijd stabiel en stevig is. Ook vind je in het assortiment een hoogslaper met bureau en kastjes. Deze kastjes kun je boven je bureau plaatsen, waardoor je opbergruimte creëert voor boeken. Maak de kamer helemaal af met een mooi vloerkleed en de juiste verlichting!

Hoogslaper met bedbank

Naast een hoogslaper met bureau, kun je ook een hoogslaper met bedbank kopen. Heb je vaak vrienden die blijven logeren? Of hou je wel van een logeerpartijtje met je beste vriendinnetjes? Dan is dit erg handig! Jij slaapt lekker boven en beneden kun je iemand op de bedbank laten overnachten.

Eenpersoons hoogslapers

Bij Beter Bed vind je eenpersoons hoogslapers. Deze hoogslapers hebben een afmeting van 90x200 cm.

Geniet van aantrekkelijke hoogslaper aanbiedingen

Je vindt bij ons diverse hoogslapers in verschillende prijsklassen, al vanaf €580,-, zodat je altijd kiest voor een hoogslaper die qua stijl én budget helemaal bij jouw wensen past. Bij Beter Bed geniet je standaard van een goede prijs waardoor je nooit teveel betaalt. Daarnaast zijn er het hele jaar door diverse acties en aanbiedingen waarbij je van extra kortingen profiteert. Zo hoeft een kwalitatief goede hoogslaper dus niet duur te zijn!

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing