Nú of nooit: 1+1 gratis op het Emma O2 matras!

0 : 12 : 42
54
Hoogslaper Flexworld Beter Bed

Hoogslaper

Slapen in een hoogslaper is natuurlijk wel héél speciaal! Je hebt een lekker overzichtelijk uitzicht en zo’n hoog bed voelt veilig en stoer tegelijk. Een hoogslaper nodigt uit tot fantasierijke spelletjes en een hoogslaper met bureau is ook nog eens heel functioneel! In een mum van tijd zijn kinderen piraat van hun eigen schip of prins(es) van hun eigen droomkasteel!

Filters

5 van 5 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Meest verkocht

hoogslaper Jip met bedbank en bureau

(9)

Levertijd: 2 tot 4 weken

1049.- 944.10
percentage-10

hoogslaper Kris met bureau en opzet

(1)

Levertijd: 5 tot 6 weken

659.- 593.10
percentage-10

Stel de leukste kinderkamer samen

Bekijk de kindercollectie. Slapen was nog nooit zó leuk!

hoogslaper Puck

(1)

Levertijd: 6 dagen

439.- 395.10
percentage-10

hoogslaper met trap, bureau en kussenset Casa

Levertijd: 7 tot 8 weken

1789.- 1610.10
percentage-10

hoogslaper met rechte trap Flexa White

Levertijd: 7 tot 8 weken

989.- 890.10
percentage-10

Een hoogslaper kopen? Bij Beter Bed vind je een ruim aanbod!

Je vindt bij ons heel veel soorten hoogslapers en halfhoogslapers. Naast het feit dat het natuurlijk altijd een feestje is om lekker hoog te liggen, biedt een hoogslaper je ook genoeg andere voordelen. Zo zijn hoogslapers een perfecte oplossing bij kleine kinderkamers of studentenkamers omdat je veel vloerruimte bespaart. Dat is ruimte die je dan extra kunt gebruiken om te spelen of te studeren. Maak er bijvoorbeeld een gezellig zitje van met kussens of ga voor een gave speeltent met speciale gordijnen voor aan de hoogslaper. Of wat dacht je van een hoogslaper met glijbaan? Vele uren speelplezier gegarandeerd! Voor het studeren vind je bij ons ook hoogslapers met bureau. Bij een hoogslaper met bureau creëer je eenvoudig een fijne en persoonlijke werkplek. Natuurlijk kun je onder een hoogslaper ook prima een eigen, los bureau plaatsen.

Hoogslaper met bureau voor extra ruimtebesparing

Is de tijd van spelen voor kinderen zo goed als voorbij dan is een hoogslaper met bureau een goed idee! Het huiswerk komt dan ook steeds vaker om de hoek kijken. En waar kunnen kids dat nu beter maken dan op hun eigen rustige en gezellig slaapkamer? Wanneer je kiest voor een hoogslaper met bureau in één ben je natuurlijk verzekerd van de juiste afmetingen en interieurstijl. Je kiest voor een kloppend geheel dat helemaal op elkaar is afgestemd. Daarom is een hoogslaper met bureau ook een vaak gezien slaapsysteem op studentenkamers. Je bespaart ruimte en koopt twee meubelen in één keer. Met een (vaak schuin) trapje klim je in je hoogslaper welke altijd stabiel en stevig is. Maak de kamer helemaal af met een mooi vloerkleed en de juiste verlichting!

Geniet van aantrekkelijke hoogslaper aanbiedingen

Je vindt bij ons diverse hoogslapers in verschillende prijsklassen zodat je altijd kiest voor een hoogslaper die qua stijl én budget helemaal bij jouw wensen past. Bij Beter Bed geniet je standaard van een goede prijs waardoor je nooit teveel betaalt. Daarnaast zijn er het hele jaar door diverse acties en aanbiedingen waarbij je van extra kortingen profiteert. Zo hoeft een kwalitatief goede hoogslaper dus niet duur te zijn!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing