Boxspring Cisano

Vernieuwd model

Shop nu

Beter Bed | Basic

Een slimme keus

Je zoekt een mooi bed, prima matras of basic meubel, en je wilt niet te veel uitgeven. En dat begrijpen we bij Beter Bed.

Bekijk alle Beter Bed Basic boxprings
Beter Bed | Basic

Meer over Beter Bed | Basic

Je zoekt een mooi bed, prima matras of basic meubel, en je wilt niet te veel uitgeven. En dat begrijpen we bij Beter Bed. In onze Basic collectie vind je namelijk vertrouwde kwaliteit voor ongekend lage prijzen.
Neem eens een kijkje in onze collectie boxsprings, ledikanten, bodems, matrassen en beddengoed en zie dat goed vaak gewoon goed genoeg is! Of het nu voor jezelf is, of voor de logeer- of kinderkamer. 


Boxspring Cisano

Voor een aantrekkelijke prijs krijg je een zeer complete én comfortabele boxspring. De boxen zijn uitgevoerd met verfijnde mini-Bonellveren en het gestoffeerde matras met pocketveren. Hierdoor draagt de totale boxspring bij aan een goede ondersteuning en ventilatie. Bovenop het gestoffeerde matras ligt een topmatras, waardoor je extra zacht ligt. Alleen dit topmatras maak je op, zo behoud je de strakke vormgeving. Deze set wordt compleet geleverd, ook met hoofdbord. De uitvoeringen 120 cm en 140 cm breed zijn met een 2-persoons matras. De uitvoeringen van 160 cm en breder bestaan uit twee matrassen.

 

Boxspring Cisano Beter Bed
Boxspring Cisano Beter Bed
Boxspring Cisano pootjes

Boxspring Salerno

Met boxspring Ambra van Beter Bed | Basic ben je in één keer klaar. De kern van deze boxen bestaat uit verende latten, welke veerkracht en stevigheid stevigheid geven. De Ambra boxspring, inclusief topmatras en hoofdbord, is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren! Met de bijpassende hocker maak je de slaapkamer helemaal af. Deze boxspring is er ook in een éénpersoons variant.
 

Bekijk deze boxspring

Boxspring Ambra Beter Bed
Boxspring Ambra Beter Bed
Hocker Ambra Beter Bed
Boxspring Ambra pootjes

Beter Bed Easy Pocket matras Beste Koop

- 300 veren per vierkante meter (hoe meer veren, hoe comfortabeler het matras)

- Zeer goede vochtregulatie en ventilatie

- Geschikt voor lattenbodems met minimaal 28 latten, spiraalbodem, schotelbodem, boxspring, vlavro (plaat met gaten), binnenveringbodem

- Zeer voordelig geprijsd

Slaapbanken

Creëer eenvoudig een extra slaapplaats met de leuke, hippe slaapbanken van Beter Bed | Basic. Handig voor in de studeerkamer, logeerkamer of woonkamer!
 

Bekijk de collectie

Slaapbank Beter Bed
Slaapbank Charlotte Beter Bed

 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing