Emma matras

Exclusief proefliggen bij Beter Bed

Kom proefliggen bij Beter Bed én probeer het Emma matras 100 nachten thuis!

Bestel Emma en probeer thuis uit!

Emma matrasacp-content-logo-beste2019-emma.svg

Als beste getest

Het Emma matras is al vier keer als beste matras beoordeeld in de matrassentest van de Consumentenbond. Van de 90 matrassen die zijn opgenomen in de matrassenvergelijker van de Consumentenbond, scoort het Emma matras het best. Daarmee troeft Emma de andere geteste one-fits-all matrassen af, zoals Matt, Simba en Bruno. 
Op de website van de Consumentenbond vind je meer informatie over de matrassentest en over de Consumentenbond zelf.

 

Het Emma matras is een innovatieve samenstelling van diverse kwalitatieve materialen. Zo krijgt jouw nachtrust de aandacht die het verdient. Door het unieke HRX schuim profiteer je van ultieme ondersteuning, drukverlaging én comfort.

Het Duitse Emma is een groeiende nieuwkomer op de matrassenmarkt. Als onderdeel van de Bettzeit Gruppe en opgericht in 2013, heeft Emma één van de online best verkopende matrassen van Europa. Dit matras, dat door diverse onafhankelijke consumentenorganisaties in meerdere landen bekroond is, is exclusief verkrijgbaar in de winkels van Beter Bed.

 

Kom proefliggen bij Beter Bed én probeer het Emma matras 100 nachten thuis

Je kunt het Emma matras bekijken, voelen en uitproberen in al onze winkels. Met 90 winkels is er altijd een winkel bij u in de buurt. Heeft onze slaapadviseur je geadviseerd, ben je eruit en ben je helemaal overtuigd van het comfort van dit innovatieve schuimmatras met gellaag? Na aankoop heb je 100 nachten de tijd om overtuigd te raken van het feit dat je nu écht lekker slaapt.

Proefliggen bij Beter Bed én 100 nachten proefslapen thuis
 

10 jaar garantie op de levensduur van de materialen. 

Je matras gratis bij je thuis bezorgd én gratis retour

Ademende matrashoes

Praktisch en stijlvol

De vernieuwde matrashoes heeft een stijlvol ontwerp en laat lucht goed door. Het matras is door de brede handvatten gemakkelijk te verplaatsen. 

Opencellig Airgocell

Verkoelende innovatie

Airgocell®schuim voelt heerlijk zacht aan en heeft een open celstructuur. De goede luchtcirculatie zorgt voor een echt ontspannen slaap.

Schouderzone

Comfortabel ondersteunend

De schouderzone zorgt ervoor dat je ook als zijslaper optimaal ligt. Omdat de schouders alle ruimte krijgen, slaap je altijd comfortabel.
 


Emma kussen

Het kussen van Emma zorgt voor een goede nachtrust. Het Emma kussen is namelijk het perfecte kussen voor iedereen! Het kussen bestaat uit drie lagen drukverlagend materiaal die zich aanpast aan jouw slaaphouding. Hou je van een stevig kussen of juist een kussen waarbij je wat verder inzakt? Dit kussen heeft een stevige en een zachte kant en past daarom altijd bij jouw wensen. Het materiaal van de kussenhoes ventileert uitstekend en is vochtregulerend, ook tijdens warme nachten.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!