Kayori

Happiness in everyday moments

Duurzame producten met oog voor detail. Omdat het juist de kleine dingen zijn die het grote verschil maken.
KayoriKayori

Door de waan van de dag vergeten we vaak de kleine dingen in het leven die nou juist zo belangrijk zijn. Kayori wil daar niet aan voorbij gaan. Zij laten je maar al te graag beseffen dat je moet genieten van een energieke dag, dat je je rust vindt in de natuur en dat je de imperfecties in het leven maar beter kunt accepteren. Dit alles inspireert hen om verantwoorde producten te maken waar jij iedere dag van kunt genieten. Puur, van natuurlijke materialen, gemaakt met passie voor het productieproces en oog voor detail. 

De duurzame collectie kenmerkt zich met unieke en eigentijdse dessins. Een eenvoudige stijl die wordt verrijkt met subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details. Voor een ontspannen en mooi ingerichte slaapkamer. 


 


 

Shizu

Shizu betekent rust. Even weg uit de dagelijkse hectiek. Waar de een tot rust komt door actief te zijn, een wandeling te maken of de tuin aan te pakken, geeft een ander juist de voorkeur aan lekker badderen of mediteren. De uitdaging van alles is vaak om hier écht tijd voor in te plannen. Je lichaam en geest kunnen af en toe wel wat rust gebruiken.

 

Shop de collectie >>


 

Oog voor detail

In de collectie dekbedovertrekken valt een ding op: de fijne details. De materialen zijn met zorg geselecteerd, de dessins met aandacht ontworpen.

De vanzelfsprekendheden van het leven zijn dé belangrijkste inspiratie voor hun eenvoudige ontwerpen die altijd zijn voorzien van subtiele texturen, rijke kleuren en gave details. 

 


 

Natuurlijke materialen

Kayori brengt de schoonheid van de natuur bij je thuis. De gehele collectie dekbedovertrekken van Kayori is gemaakt van 100% organic katoen. Het katoensatijn is superzacht en voelt fijn aan.

Alle producten zijn ontworpen met respect voor de planeet. Naast dat Kayori dus natuurlijke vezels gebruikt, kopen ze hun materialen zorgvuldig in die vervolgens zo min mogelijk worden bewerkt. Zo blijft linnen als linnen aanvoelen en katoen als echt katoen.

 

Shop dekbedovertrekken >>


 

Standaarden en keurmerken

Kayori is nauw betrokken bij de productie van de collectie. Zo garandeert Kayori je een duurzame aankoop, met goede omstandigheden voor mens, dier en natuur. Zo kun jij zorgeloos genieten van de mooie collectie.

Om dit te waarborgen worden de hoogste standaarden gehanteerd en heeft het merk diverse certificeringen en keurmerken. Deze geven aan dat het materiaal en het productieproces onderworpen zijn aan de eisen van toonaangevende instanties en dat hier strikte controles op plaatsvinden.