Terug naar het overzicht

Molton Essenza Waterproof

Molton Waterproof, wit
Molton Waterproof, wit
Molton Waterproof, wit
Molton Waterproof, wit
Molton Waterproof, wit
Maattabel
99.95
Of betaal in 3 delen van 33.31, zonder rente

Levertijd: 2 tot 3 weken

Contact Persoonlijk contact

Contact onze Klantenservice

2 jaar garantie

Met waterafstotende laag

Beschermt je matras tegen vocht

Geschikt voor een matrashoogte tot 26 cm

Materiaal katoen
Voor matrasdikte tot 26 cm
Geschikt voor Matras
Waterdicht Waterdicht

Moltons & matrashoes

Een nieuw matras is vaak een flinke investering. De bescherming van je matras is dan ook erg belangrijk. Een molton is een van de elementen die zorgt voor een goede bescherming van je matras. Zo’n matrashoes beschermt je matras tegen transpiratievocht, maar ook tegen ongelukjes.

Gelaagdheid van een bed
Kenmerken van een molton & matrashoes:
Biedt bescherming: een molton beschermt je matras tegen elk soort overmatig vocht, dus ook al tegen normaal transpiratievocht. En iedereen transpireert tijdens de nacht. 
Voor ieder matras: we hebben moltons en matrashoezen voor eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en zelfs voor extra grote 220 cm lange bedden! Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een anti huisstofmijt molton. 
Perfecte pasvorm: alle moltons zijn rondom voorzien van elastiek zodat je ze gemakkelijk om het matras heen trekt. 
Molton voor je kussen: transpireer je meer dan gemiddeld tijdens de nacht? Kijk dan ook eens naar onze kussenmoltons. 
Verschillende soorten: ook voor je topmatras of splittopmatras heeft Beter Bed moltons en matrashoezen in de collectie. Met deze topper moltons zorg je ervoor dat je het gemak en het comfort van je topmatras behoudt.

Veelgestelde vragen over moltons

Naast molton en matrashoes wordt dit product ook nog wel eens een matrastijk genoemd. Alleen is de matrastijk de hoes die standaard om het matras zit. Deze tijk beschermt het matras ook al tegen vocht, maar zorgt ook voor een zacht gevoel. Matrastijken zijn meestal van katoen gemaakt. Hierdoor zijn ze heerlijk zacht en luchtig. Een molton komt dus weer over deze matrastijk heen.

De afmeting van de molton is gelijk aan de afmeting van je matras. Om de juiste maat van je molton te kiezen, meet je dus de breedte en lengte van jouw matras. Onze moltons zijn verkrijgbaar in alle afmetingen, zo vind je de perfecte molton voor jouw matras!

Een molton (matrashoes) beschermt je matras tegen elk soort overmatig vocht, dus ook al tegen normaal transpiratievocht. En iedereen transpireert tijdens de nacht. Een molton gebruik je onder het hoeslaken. Een hoeslaken is de laag die je op je molton plaatst en waar je op slaapt. Een hoeslaken geeft nog extra eigenschappen aan je slaapcomfort en zorgt daarnaast voor sfeer in jouw slaapkamer.

Voor je topmatras, of topper, wil je natuurlijk ook een goed passende molton! Kies daarom voor een speciaal topper molton. Een topper molton heeft, net als normale moltons, een elastische zijkant zodat het tijdens het slapen goed strak om je topmatras blijft zitten. Zo blijft je topmatras schoon en fris!

Kies dan voor een splittopper molton. Je gebruikt een molton voor je splittopper bij bedden of boxsprings die kunnen veranderen van ligpositie. De splittopper is namelijk bij het hoofdeinde opgesplitst. Dit zorgt ervoor dat de topper meebeweegt met jouw bed of boxspring. Handig hè!

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing