's Avonds gratis bezorging

Ook ‘Zwanger & Co’ krijgt beter slaapadvies van Beter Bed.

Uden, 25 juni 2022 - Beter Bed is de trotse partner van Zwanger & Co, de nieuwste film van Johan Nijenhuis die vanaf 7 juli draait in de Nederlandse bioscopen. Zwanger & Co is een feelgood movie die bol staat van de familie-uitbreidingen en alle perikelen die daarbij horen. Een perfecte fit met de producten én de boodschap ‘Beter slapen, beter leven’ van slaapspecialist Beter Bed.

Johan Nijenhuis is bekend van de kaskrakers De Beentjes van Sint Hildegard, Verliefd op Cuba, Verliefd op Ibiza, Rokjesdag en Toscaanse bruiloft. In zijn nieuwste film met onder andere Lieke van Lexmond draait het om één familie met moeders, vaders en (overgroot) opa’s. Alle vormen en uitdagingen van het ouderschap komen aan bod. Dat een hoofdrol is weggelegd voor het (familie)bed, zal geen verwondering wekken. Als studente Eva (gespeeld door Bo Maerten) onverwacht zwanger wordt van Thomas (Manuel Broekman), gaan zij voor de aanschaf van het nieuwe familiebed voor deskundig advies naar een Beter Bed winkel.

Beter Bed en de première

Tijdens de feestelijke première op 25 juni in Pathé Tuschinski in Amsterdam, zet Beter Bed de boodschap ‘Beter slapen, beter leven’ kracht bij met een kleine verrassing voor Johan Nijenhuis en bezoekers. In de foyer van de bioscoop heeft de slaapexpert een heuse slaapkamer staan met daarin het bed uit de film. Diverse influencers en andere bezoekers beantwoorden na de filmvertoning op het bed vragen over wat zij van de film vonden en ook het belang van goed slapen tijdens de zwangerschap komt aan bod. Voor alle gasten is er bovendien een goed gevulde goodiebag met spulletjes van Beter Bed en andere partner.

Winactie Q-music

Luisteraars van Q-music kunnen van 4 tot en met 10 juli kans maken op een complete slaapkamer make-over. Net als de acteurs uit Zwanger & Co lekker slapen in een mooi ingerichte slaapkamer! Via het radiostation wordt de prijs t.w.v. 5.000 euro weggeven, aangeboden door Beter Bed. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerde kijken op: www.beterbed.nl/zwanger-co

Over Beter Bed

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Daarom komen we al ruim 35 jaar ons bed uit om iedereen uitgeruster en gezonder te laten leven. En omdat we allemaal anders zijn én slapen, betekent dat ook voor iedereen wat anders. Daarom luisteren we naar je en hebben we oog voor je behoeftes en budget. We helpen je online en in de winkel met het vinden van jouw beste slaapoplossing. Hierdoor voel jij je op de lange termijn gezonder, fitter en beter. De collectie van Beter Bed is verkrijgbaar in ruim 100 winkels in Nederland en België en via beterbed.nl en beterbed.be.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing