Terug naar het overzicht

Polyether topper Easy

Polyether topper Easy
lowest-price
Maattabel
59.-

Dit kost je omgerekend 0.98 euro per maand

Of betaal in 3 delen van 19.66, zonder rente

Levertijd: 7 tot 8 weken

2 jaar garantie

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Ideaal als je het snel koud hebt

Antiallergisch

Type matras polyether
Weerszijde beslaapbaar Ja
Polyether topmatrassen bij Beter Bed

Polyether topmatrassen

Ben je op zoek naar een betaalbaar topmatras voor je logeerbed of voor je kids? Dan is een topmatras van polyether een goede keuze. Een fijn materiaal als je het ’s nachts snel koud hebt, minder geschikt als je het snel warm hebt. Dit komt doordat het schuim van een polyether topmatras een gesloten celstructuur heeft, waardoor warmte wordt vastgehouden.

Kenmerken van een polyether topmatras:
Stevige schuimsoort: polyether is een stevige schuimsoort met een lange levensduur.
Synthetisch: polyether is een synthetisch en dus antiallergisch materiaal. Dit maakt een topmatras van polyether geschikt voor mensen met een wolallergie.
Fijn als je het snel koud hebt: door de gesloten structuur van het schuim houdt polyether warmte vast. Dit is fijn als je het ’s nachts snel koud hebt.
Zeer geschikt voor kinderen en logés: vergeleken met andere schuimsoorten geeft polyether wat minder ondersteuning. Polyether topmatrassen worden daarom veel gebruikt voor de kinder- en logeerkamer.

Veelgestelde vragen over polyether topmatrassen

Een topmatras of topper leg je bovenop je gewone matras. Het versterkt de eigenschappen van je matras. Zo creëer je verrassend en aangenaam slaapcomfort. Bovendien verleng je met een topmatras de levensduur van je matras.

Polyetherschuim is een veerkrachtig en flexibel materiaal dat opgebouwd is uit vele kleine cellen omdat het polyether verschuimd is. Na indrukking veert het materiaal terug naar zijn oorspronkelijke vorm. 

De levensduur van een polyether topmatras is 3 tot 5 jaar.

Polyetherschuim heeft ten opzichte van koudschuim een gesloten celstructuur. Hierdoor ervaar je minder ventilatie en veerkracht. Polyether is daarom dan ook geschikt voor mensen die het snel koud hebben in bed.

Polyether schuim wordt gemaakt met veel of juist weinig lucht. Dat wordt aangegeven door middel van het soortegelijk gewicht (SG). Een polyether matras met een SG20 heeft schuim dat 20 kg per kubieke meter weegt. Daardoor is dit matras erg zacht. Hoe hoger de SG, des te harder en duurzamer het matras. 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing