Bestel 24/7 online of kom langs in een van onze winkels.

Slaap beter en stay happy met 15% éxtra korting, gebruik code StayHappy

0 : 3 : 3
41
Terug naar het overzicht

verlichting Philips Hue White and Color GU10 Duo Pack

99.99

Levertijd: 2 tot 3 weken Uitleg

Aangename wit licht in 50.000 tinten of 16 miljoen kleuren

Aan- en uitzetten en dimmen via smartphone of tablet

Aan te sluiten op Philips Hue bridge voor nóg meer slimme functies

Breng kleur in je slaapkamer met deze twee slimme Philips Hue White and Color ledspots met GU10-fitting. Deze lampen met 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten bieden alles wat je nodig hebt om je (slaap)kamer een geheel nieuwe uitstraling te geven. Bedien de lampen direct via Bluetooth, of maak verbinding met een Hue Bidge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer.

Philips Hue voor een slim verlichte slaapkamer
Natuurlijke verlichting bij het wakker worden, gedimd licht in de avond. Met 1 knop op je smartphone of tablet is dit zo geregeld met de slimme slaapkamerverlichting van Philips Hue. De verschillende lampen toveren je slaapkamer zo om naar een romantisch paradijsje, een rustige relaxplek of een avontuurlijke ruimte!

Meer over deze ledspots
Je stelt de spots heel eenvoudig in met de Philips Hue Bluetooth app op je smarthphone of tablet. Met de app bedien je tot wel 10 lampen, zodat je alle slimme Hue lampen in elke kamer kunt bedienen. Gebruik je stem en bedien de lamp zelfs handsfree! Kies voor ieder moment het juiste lichtniveau. Zo dim je de slimme ledspots bijvoorbeeld eenvoudig om tot een subtiele nachtlamp.

Nog meer slimme verlichtingsfuncties?
Kies dan voor een Philips Hue Brigde. Naast in- en uitschakelen of dimmen kun je met de bridge lichtscènes personaliseren, timers instellen en wel 50 lampen toevoegen om alles in en rond je huis compleet af te stemmen. Gebruik je verlichting zelfs om beter wakker te worden of in slaap te vallen! Bedien je lampen als je niet thuis bent en voeg andere slimme accessoires toe zoals bewegingssensoren en slimme draadloze schakelaars.

Deze Philips Hue ledspots blinken uit in:
  • Aangenaam wit licht in 50.000 tinten of 16 miljoen kleuren
  • Aan- en uitzetten en dimmen via smartphone of tablet
  • Aan te sluiten op Philips Hue Bridge voor nóg meer slimme functies
Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe Philips Hue ledspots. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Artikelnummer 1062514
Merk Philips Hue

Breedte 5 cm
Lengte 5 cm
Hoogte 5.7 cm

Bewegingssensor Nee
Dimbaar Ja
Energie label A+
Fitting GU10
Beveiligingsklasse IP20 stofdicht
Aansluitspanning 230 V

Garantie 2 jaar garantie
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing