Wave by M line matras nu -50%, vanaf 299.50 euro!

Terug naar overzicht

Eindhoven Ekkersrijt

Vandaag gesloten

1950 beoordelingen


Adres

Routebeschrijving

Ekkersrijt 4091c
5692DB Eindhoven

Bel winkel 0499-490962

Vanwege een grote brand op het bedrijventerrein is de Beter Bed Experience op dit moment tijdelijk gesloten. Je bent van harte welkom bij de volgende Beter Bed winkels: Eindhoven de Hurk aan de Hurksestraat 46 in Eindhoven, Beter Bed Helmond Nijverheidsweg 8 in Helmond en Beter Bed Uden, Industrielaan 15 in Uden waar onze slaapadviseurs voor je klaarstaan.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze winkel is tijdelijk gesloten (zie informatie hierboven). In deze winkel is het Cloudpillo kussen vanaf nu verkrijgbaar. In deze winkel staat een Beter Slapen ID. Kom langs óf maak een afspraak. Beter Bed Experience Eindhoven Ekkersrijt vind je op bedrijventerrein Ekkersrijt, aan de A50. Parkeren is gratis en kan voor de deur. De koffie staat altijd voor je klaar. Tot snel!

Beter Bed Experience Eindhoven Ekkersrijt

Bij Beter Bed Experience Eindhoven Ekkersrijt kun je rekenen op een deskundig advies. De winkel is gebaseerd op twee sferen – Dag en nacht – zodat jij een complete slaapomgeving kunt ervaren. Laat je inspireren door onze grote collectie bedden en boxsprings, kussens, matrassen en beddengoed. Maak daarnaast kennis met de allerlaatste technologieën die, samen met onze slaapadviseurs, zorgen voor een gepersonaliseerd slaapadvies.

Onze slaapadviseurs luisteren goed naar jouw slaapwensen en geven je een compleet slaapadvies op maat, waarmee je verzekerd bent van een goede nachtrust. Wij geloven dat iedereen nóg beter kan slapen. We helpen je graag in onze winkel met het vinden van jouw beste slaapoplossing.

Hoe werkt het?

Met de Beter Slapen ID vinden we binnen een aantal minuten jouw ideale matras. Terwijl jij op de Beter Slapen ID ligt, verzamelt deze duizenden datapunten over jou en jouw lichaamstype. Aan de hand van een aantal persoonlijke vragen en de metingen maken we jouw persoonlijke profiel, je Beter Slapen ID. De resultaten uit de Beter Slapen ID worden gematcht aan ons volledige matrassen assortiment om jou te voorzien van een objectief en best passend advies. 

Aan de hand van de uitslagen van deze test gecombineerd met de kennis van onze slaapadviseurs in de winkel, kunnen we jou voorzien van het beste en onafhankelijke en meest passende advies!

Het slimme matras van Beter Bed

Beter Slapen ID | Beter Bed

Winkels in de buurt

Naar dichtstbijzijnde winkels

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing