LAATSTE DAG 15% extra korting op bijna alles!* Gebruik code: SLAPEN15

: :

Beter Bed Groningen, Hoendiep 97E, 9718TE Groningen

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (050) 318 57 57

E: filiaal.groningen@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de deur en aan de achterzijde van de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Groningen: innovatie en klantvriendelijkheid voorop

Bij Beter Bed Groningen staat ons vriendelijke en deskundige team voor je klaar om je te adviseren over alle bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en slaapkamermeubelen in ons assortiment. Wil je de bedden en kussens uitproberen? Proefliggen mag altijd! Bij onze medewerkers staan service en klantvriendelijkheid voorop. Wij bellen je graag om te horen hoe je aankoop je bevalt.

De beste beddenwinkel van Groningen

Wist je al dat comfortabel slapen niet per se duur hoeft te zijn? Bij onze beddenwinkel in Groningen hebben we boxsprings, matrassen en slaapkameraccessoires voor zeer aantrekkelijke prijzen. De Beter Bed slaapadviseurs in Groningen staan dagelijks klaar om te helpen met het creëren van jouw ideale slaapkamer. Ben je benieuwd geworden? Kom dan snel langs in de mooiste beddenwinkel van Groningen!

Daarom gaat u naar Beter Bed Groningen

  • Vanaf 10 mei t/m 13 mei zijn er wegwerkzaamheden gepland aan de ringweg N7. Via een omleiding zijn wij gewoon bereikbaar.<br> Voor actuele info en tips, kijk op www.groningenbereikbaar.nl
  • Beter Bed Groningen vind je op Woonboulevard Hoendiep aan de N370.
  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur én aan de achterzijde van het pand.
  • De koffie staat altijd voor je klaar.
  • Zeven dagen per week geopend.