Voordelig shoppen tijdens de koele uurtjes! 10% extra korting* Gebruik code Zomer10

: :

Beter Bed Hoogezand, Hazenleger 3, 9603TJ Hoogezand

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (0598) 32 12 91

E: hoogezand@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de deur of op het parkeerterrein bij de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Ruime collectie voor iedere portemonnee bij Beter Bed Hoogezand

Bij Beter Bed Hoogezand begrijpen we dat je voor de aanschaf van een bed, boxspring, ledikant, matras of bedbodem niet over een nacht ijs gaat. Onze slaapadviseurs nemen daarom de tijd om naar je wensen te luisteren en komen met een passend en eerlijk advies. Zo ben je niet alleen verzekerd van een goede nachtrust, maar ook van jarenlang slaapplezier. Kom je binnenkort een kijkje nemen bij onze beddenwinkel? Wij hebben een ruime collectie slaapproducten voor iedere portemonnee.

De beste beddenwinkel van Hoogezand

Wist je al dat comfortabel slapen niet per se duur hoeft te zijn? Bij onze beddenwinkel in Hoogezand hebben we boxsprings, matrassen en slaapkameraccessoires voor zeer aantrekkelijke prijzen. De Beter Bed slaapadviseurs in Hoogezand staan dagelijks klaar om te helpen met het creëren van jouw ideale slaapkamer. Ben je benieuwd geworden? Kom dan snel langs in de mooiste beddenwinkel van Groningen!

Daarom ga je naar Beter Bed Hoogezand

  • Beter Bed Hoogezand vind je op bedrijventerrein De Hurk, aan de N385, op loopafstand van het centrum.
  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.
  • De koffie staat altijd voor je klaar.