Voordelig shoppen tijdens de koele uurtjes! 10% extra korting* Gebruik code Zomer10

: :

Beter Bed Venray, Plataanstraat 18, 5802EJ Venray

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (0478) 51 41 46

E: venray@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein voor de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Shop alles voor jouw slaapkamer bij Beter Bed Venray

Niet alleen voor een bed, maar voor je complete slaapkamer ga je naar Beter Bed Venray. Naast boxsprings, matrassen, ledikanten en bedbodems vind je in onze speciaalzaak onder meer nachtkastjes, kasten, hockers, hoofdkussens, hoeslakens, moltons, dekbedovertrekken, matrasbeschermers en sierkussens. Slapen van a tot z, daar staan wij voor. Onze vriendelijke en deskundige slaapadviseurs helpen je graag aan een product dat past bij jouw persoonlijke wensen.

De beste beddenwinkel van Venray

Wist je al dat comfortabel slapen niet per se duur hoeft te zijn? Bij onze beddenwinkel in Venray hebben we boxsprings, matrassen en slaapkameraccessoires voor zeer aantrekkelijke prijzen. De Beter Bed slaapadviseurs in Venray staan dagelijks klaar om te helpen met het creëren van jouw ideale slaapkamer. Ben je benieuwd geworden? Kom dan snel langs in de mooiste beddenwinkel van Limburg!

Daarom ga je naar Beter Bed Venray

  • Beter Bed Venray vind je aan de Plataanstraat, nabij de Deurnseweg.
  • Parkeren is gratis en kan op het parkeerplein.
  • Onze winkel is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte bij het politiebureau bevindt zich op 800 meter loopafstand.
  • De koffie staat altijd voor je klaar.