Beter Bed Weert, Roermondseweg 107, 6004AR Weert

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (0495) 45 02 00

E: weert@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Weert: bedden en matrassen voor iedere portemonnee

Beter Bed Weert heeft een ruime collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen, bedbodems, kasten en toebehoren, voor iedere portemonnee. Onze beddenwinkel is gelijkvloers en daardoor ook goed toegankelijk voor onze klanten in een rolstoel, met rollator of kinderwagen. Klant is bij Beter Bed Weert nog altijd koning en je staat bij ons altijd op de eerste plaats. Onze slaapadviseurs staan bekend om hun vriendelijke en hulpvaardige instelling en een goed en eerlijk advies. 

De beste beddenwinkel van Weert

Wist je al dat comfortabel slapen niet per se duur hoeft te zijn? Bij onze beddenwinkel in Weert hebben we boxsprings, matrassen en slaapkameraccessoires voor zeer aantrekkelijke prijzen. De Beter Bed slaapadviseurs in Weert staan dagelijks klaar om te helpen met het creëren van jouw ideale slaapkamer. Ben je benieuwd geworden? Kom dan snel langs in de mooiste beddenwinkel van Limburg!

Daarom gaat u naar Beter Bed Weert

  • Beter Bed Weert vind je aan de Roermondseweg.
  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.
  • Kom je met de bus? De bushalte Sint Jobstraat is de dichtstbijzijnde halte. Vanaf hier is het nog ongeveer zes minuten lopen naar onze winkel.
  • De koffie staat altijd voor je klaar.