LAATSTE WEEKEND 15% extra korting op bijna alles!* Gebruik code: SLAPEN15

: :

Beter Bed Barendrecht, van het Hoffstraat 24, 2991XP Barendrecht

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (010) 292 93 22

E: barendrecht@beterbed.nl

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur of op het parkeerterrein bij de winkel. 

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Matrassen en kussens testen bij Beter Bed Barendrecht

Niets is zo persoonlijk als slapen. Vindt bij Beter Bed Barendrecht het matras of het kussen van uw dromen en test deze een aantal dagen thuis uit. Bent u niet in gelegenheid om naar onze beddenwinkel te komen of wilt u advies over de inrichting van uw slaapkamer? Dan komen we gewoon bij u thuis. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze slaapadviseurs geven u gericht advies over bedden, boxsprings, ledikanten, nachtkastjes, vouwbedden of matrasbeschermers. 

Jouw beddenwinkel in Barendrecht

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Barendrecht ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Barendrecht je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!


Daarom gaat u naar Beter Bed Barendrecht

  • Beter Bed Barendrecht vindt u op Woonboulevard Reijerwaard, aan de A15 (afslag 20 Barendrecht).

  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.

  • Er is een lift aanwezig.

  • De koffie staat altijd voor u klaar.