Beter Bed Dordrecht, Mijlweg 55A, 3316BE Dordrecht

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (078) 620 01 99

E: dordrecht@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Dordrecht gaat voor een 10 voor klanttevredenheid

Wat je slaapwensen ook zijn, de adviseurs van Beter Bed Dordrecht vinden het altijd een uitdaging om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu gaat om een volledig nieuwe boxspring of ledikant, een matras of alleen een nieuw hoofdkussen, wij zijn pas tevreden als wij de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften hebben gevonden. Daarom starten wij graag met een goed gesprek, voordat wij jou meenemen door ons uitgebreide assortiment bedden, matrassen, meubels en accessoires. Onze slaapadviseurs zijn goed op elkaar ingespeeld en dat merk je: Beter Bed Dordrecht straalt niet alleen kennis maar ook gezelligheid uit.

Jouw beddenwinkel in Dordrecht

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Dordrecht ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Dordrecht je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!

Daarom ga je naar Beter Bed Dordrecht

  • Beter Bed Dordrecht vind je op Woonboulevard Dordt nabij de A16. 
  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.
  • De koffie staat altijd voor je klaar.