Laatste week  21% BTW korting* Gebruik code BTWCADEAU

: :

Beter Bed Gouda, Elburgplein 16, 2803PX Gouda

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (0182) 69 97 82

E: gouda@beterbed.nl

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Plan een belafspraak

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek, maar wel onder strikte veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare adviseur. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Deskundig styling- en slaapadvies bij Beter Bed Gouda

Toe aan een nieuw bed, matras, kussen of dekbedovertrek? Kom dan langs bij Beter Bed Gouda. U wordt hier ontvangen met een glimlach én een lekker Gouds bakje koffie of thee. Onze medewerkers denken graag met u mee. Ze voorzien u niet alleen van een deskundig (vrijblijvend) slaapadvies, maar hebben ook ideeën over de styling van uw slaapkamer. Bent u slecht ter been? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Onze service reikt ver, want ook losse onderdelen of matraszakken komen we gewoon bij u thuis brengen.

Jouw beddenwinkel in Gouda

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Gouda ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Gouda je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!


Daarom gaat u naar Beter Bed Gouda

  • Beter Bed Gouda vindt u bij Woonboulevard GoStores, aan de A20 (afslag 11 Gouda).

  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.