Beter Bed Katwijk, Ambachtsweg 20D, 2222AL Katwijk

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (071) 408 08 03

E: katwijk@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Katwijk: warm en persoonlijk slaapadvies

De service van Beter Bed Katwijk reikt verder dan de voordeur van onze winkel. Van plan om een nieuw matras te kopen? Op nieuw geleverde matrassen zit een uitprobeergarantie. Al slapend test je zo het comfort van onze producten. Door ons uitgebreide assortiment en persoonlijke advies, vind je altijd het product dat bij jouw slaapwensen past. Of het nu gaat om een ledikant, bedbodem, boxspring, dekbed, hoofdkussen, hoeslaken, molton, nachtkastje of matrasbeschermer.

Jouw beddenwinkel in Katwijk

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Katwijk ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Katwijk je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!

Daarom ga je naar Beter Bed Katwijk

  • Beter Bed Katwijk vind je aan bedrijventerrein ’t Heen, nabij de N206.
  • Parkeren is gratis en kan voor de deur.
  • De koffie staat altijd voor je klaar.