Vanavond 10% extra korting op heel veel* met kortingscode herfst10

: :

Beter Bed Leiderdorp, Elisabethhof 10, 2353EZ Leiderdorp

Wegomleiding van 22 juli t/m 1 september 2019

Voor bezoekers komende vanaf de A-4 is het aan te bevelen om  afrit nummer 6 (Hoogmade/Leiderdorp) te nemen en vervolgens de ANWB-borden “Leiderdorp” aan te houden. Na enkele kort op elkaar volgende rotondes passeer je onze locatie op “WOOON-Leiderdorp”.

Voor bezoekers die uit Leiden Centrum of Voorschoten naar WOOON willen rijden : Zij kunnen ervoor kiezen om via de gebruikelijke route rechtdoor te rijden ter hoogte van de Leiderdorpse Brug en op de A-4 richting Amsterdam te nemen en nadien weer de afrit 6.

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (071) 542 28 02

E: leiderdorp@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de winkel.

Meer informatie

Elke dag specialistisch slaapadvies bij Beter Bed Leiderdorp

Van maandag tot en met zondag kun je voor al jouw slaapwensen terecht bij Beter Bed Leiderdorp. Als je precies weet wat je zoekt, maar juist ook als je er nog niet helemaal uit bent. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends op slaapgebied en specialist in topmerk M line. Ons enthousiaste en deskundige team van slaapadviseurs helpt je graag met het vinden van jouw perfecte bed, slaapkamermeubel, beddengoed of accessoires. In een ongedwongen sfeer bespreken we samen jouw slaapwensen. Ons advies stemmen we volledig af op je persoonlijke situatie. Zodat je lekker slaapt en uitgerust wakker wordt. 

Jouw beddenwinkel in Leiderdorp

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Leiderdorp ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Leiderdorp je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!
 

Wegomleiding 22 juli t/m 1 september

Van 22 juli t/m 1 september is onze winkel niet via de "Leiderdorpste Brug" bereikbaar zijn. Ben je niet bekend in de omgeving Leiderdorp? Navigeer naar Meubelplein in Leiderdorp en houdt het volgende aan:

  • Bezoekers komend vanaf de A4: neem afslag 6 Hoogmade/Leiderdorp en volg de borden Leiderdorp. Na enkele rotondes passeer je onze winkel op WOOON-Leiderdorp.
  • Bezoekers komend vanaf de kust: via de Leidse Willem de Zwijgerlaan blijft de route ongewijzigd.
  • Bezoekers komend vanaf Leiden Centrum of Voorschoten: rijd via de gebruikelijke route rechtdoor ter hoogte van de Leiderdorpse Brug. Neem op de A4 richting Amsterdam afslag 6 Hoogmade/Leiderdorp.
     

Daarom ga je naar Beter Bed Leiderdorp

  • Beter Bed Leiderdorp vind je aan WOOON, de oudste woonboulevard van Nederland, direct aan de A4 (afslag 6).

  • Parkeren is gratis en kan voor de deur.

  • De koffie staat altijd voor je klaar.