Laatste weekend  21% BTW korting* Gebruik code BTWCADEAU

: :

Beter Bed Leiderdorp, Elisabethhof 10, 2353EZ Leiderdorp

Wegomleiding van 22 juli t/m 1 september 2019

Voor bezoekers komende vanaf de A-4 is het aan te bevelen om  afrit nummer 6 (Hoogmade/Leiderdorp) te nemen en vervolgens de ANWB-borden “Leiderdorp” aan te houden. Na enkele kort op elkaar volgende rotondes passeer je onze locatie op “WOOON-Leiderdorp”.

Voor bezoekers die uit Leiden Centrum of Voorschoten naar WOOON willen rijden : Zij kunnen ervoor kiezen om via de gebruikelijke route rechtdoor te rijden ter hoogte van de Leiderdorpse Brug en op de A-4 richting Amsterdam te nemen en nadien weer de afrit 6.

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (071) 542 28 02

E: leiderdorp@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt gratis parkeren voor de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Plan een belafspraak

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek, maar wel onder strikte veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare adviseur. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Elke dag specialistisch slaapadvies bij Beter Bed Leiderdorp

Van maandag tot en met zondag kun je voor al jouw slaapwensen terecht bij Beter Bed Leiderdorp. Als je precies weet wat je zoekt, maar juist ook als je er nog niet helemaal uit bent. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends op slaapgebied en specialist in topmerk M line. Ons enthousiaste en deskundige team van slaapadviseurs helpt je graag met het vinden van jouw perfecte bed, slaapkamermeubel, beddengoed of accessoires. In een ongedwongen sfeer bespreken we samen jouw slaapwensen. Ons advies stemmen we volledig af op je persoonlijke situatie. Zodat je lekker slaapt en uitgerust wakker wordt. 

Jouw beddenwinkel in Leiderdorp

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Leiderdorp ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Leiderdorp je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!
 

Daarom ga je naar Beter Bed Leiderdorp

  • Beter Bed Leiderdorp vind je aan WOOON, de oudste woonboulevard van Nederland, direct aan de A4 (afslag 6).

  • Parkeren is gratis en kan voor de deur.

  • De koffie staat altijd voor je klaar.