Beter Bed Rotterdam, Vierhavensstraat 173, 3029BB Rotterdam

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (010) 223 14 73

E: bigshopsrotterdam@beterbed.nl

Parkeren

U kunt parkeren in parkeergarage Bigshops Parkboulevard (750 plaatsen). Vanaf deze parkeergelegenheid is het enkele minuten lopen naar de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Klant is koning bij Beter Bed Rotterdam Bigshops

Als wij bij Beter Bed Rotterdam Bigshops zeggen dat de klant koning is, dan bedoelen wij dat ook. Bij ons is niets onmogelijk. Niet alleen brengen wij onze artikelen gratis bij u thuis; als u wilt, halen wij ook ú thuis op als u niet in gelegenheid bent om zelf naar onze winkel te komen. Ons geroutineerde en vriendelijke team verwelkomt u in een ongedwongen sfeer en helpt u deskundig met een goed en eerlijk slaapadvies. Onze recent verbouwde winkel heeft een mooie, luxe uitstraling met een doordachte opstelling van vele modellen bedden, boxsprings, ledikanten, vouwbedden, bedbodems, matrassen en meubelen en accessoires voor uw slaapkamer.

Jouw beddenwinkel in Rotterdam Bigshops

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Rotterdam Bigshops ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Rotterdam Bigshops je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!

Daarom gaat u naar Beter Bed Rotterdam Bigshops

  • Beter Bed Rotterdam Bigshops vindt u in winkelcentrum Bigshops.

  • Parkeren kan in parkeergarage Bigshops Parkboulevard (750 plaatsen) voor € 1,50 per uur.

  • De koffie staat altijd voor u klaar.