Beter Bed Vlaardingen, Gerard Burgerlaan 18, 3131KZ Vlaardingen

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (010) 248 01 70

E: vlaardingen@beterbed.nl

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur of op het parkeerterrein bij de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Klant is ook echt koning bij Beter Bed Vlaardingen

Bij Beter Bed Vlaardingen is niets onmogelijk. De klant is bij ons ook echt koning en onze slaapadviseurs zorgen dat het u in onze beddenwinkel aan niets ontbreekt. Dankzij onze jarenlange ervaring krijgt u bij Beter Bed Vlaardingen een betrouwbaar slaapadvies. Want niets is zo persoonlijk als slapen! Van het matras, de boxspring of het bed dat u bij ons koopt heeft u jarenlang slaapplezier. Bent u niet in staat om naar de beddenwinkel te komen? Met één telefoontje aan ons regelt u dat wij u thuis komen ophalen. 

Jouw beddenwinkel in Vlaardingen

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Vlaardingen ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Vlaardingen je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!


Daarom gaat u naar Beter Bed Vlaardingen

  • Beter Bed Vlaardingen vindt u op Woonboulevard Hoogstad, direct aan de A20 (afslag 8 Vlaardingen-West).

  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.

  • De koffie staat altijd voor u klaar.