Beter Bed Zoetermeer, Coppeliaschouw 2, 2726JA Zoetermeer

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (079) 331 47 49

E: zoetermeer@beterbed.nl

Parkeren

U kunt parkeren op het parkeerterrein bij de winkel. De eerste 2 uur zijn gratis, daarna parkeert u voor € 1,50 per uur.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Plan een belafspraak

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek, maar wel onder strikte veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare adviseur. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Beter Bed Zoetermeer: groot aanbod tegen scherpe prijzen

Bij Beter Bed Zoetermeer heeft u een ruime keuze op het gebied van bedden, matrassen, kussens, meubels voor de slaapkamer, dekbedovertrekken, matrasbeschermers, sierkussens of andere accessoires. En dat alles tegen scherpe prijzen. Heeft u vragen? Onze slaapadviseurs staan voor u klaar en denken graag met u mee. Dankzij onze persoonlijke benadering voelt u zich snel bij ons thuis. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze beddenwinkel te komen? Of wilt u advies aan huis? Dan komen we toch gewoon naar u toe!

Jouw beddenwinkel in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Zoetermeer ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Zoetermeer je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!


Daarom gaat u naar Beter Bed Zoetermeer 

  • Beter Bed Zoetermeer vindt u tegenover winkelcentrum Stadshart.

  • Parkeren is de eerste twee uur gratis en kan bij ons voor de deur.

  • De koffie staat altijd voor u klaar.