Shop nu met 15% éxtra korting, gebruik de code herfst15

10 : 4 : 43
24
Bedbodem van Beter Bed

Verstelbare bedbodem

Na een lange dag in bed stappen en zonder moeite, heerlijk rechtop in bed televisie kijken. Wie wil dat nu niet? Met een verstelbare bedbodem van Beter Bed wordt deze droom werkelijkheid. We hebben een ruim assortiment aan handverstelbare bedbodems. Ideaal om te relaxen maar ook voor mensen met nek- of rugklachten. Neem een kijkje!

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

bd-bossflex-600-hv
Meest verkocht

lattenbodem Bossflex 600 handverstelbaar

(71)

Levertijd: 5 dagen

304.- 182.40
percentage-40

Nú 15% éxtra korting op dit artikel met code herfst15

lattenbodem Bossflex 400 handverstelbaar

(27)

Levertijd: Morgen in huis

269.- 161.40
percentage-40

Nú 15% éxtra korting op dit artikel met code herfst15

Wat zijn de voordelen van een handverstelbare bedbodem?

Na een lange dag in bed stappen en zonder moeite, heerlijk rechtop in bed televisie kijken. Wie wil dat nu niet?

lattenbodem Bossflex 200 handverstelbaar

(3)

Levertijd: 4 tot 5 weken

85.-
lowest-price

Verstelbare bedbodem kopen? Shop je bedbodems online bij Beter Bed

Naast een fijn bed, een goed matras en een zachte deken heb je ook een goede bedbodem nodig. Met de verstelbare bedbodems van Beter Bed zit je in een handomdraai lekker rechtop in je bed. Ideaal om televisie te kijken, een boek te lezen of je tablet te gebruiken. De verstelbare bedbodems zijn voorzien van latten met geveerde rubberen kappen. Deze rubberen kappen zorgen voor extra veerkracht en ondersteuning. Daarnaast kun je met gebruik van het schuifmechanisme bij de heupzone zorgen voor extra comfort en ondersteuning. Ben je benieuwd naar deze, of andere bedbodems? Laat je gerust eens informeren door één van onze slaapadviseurs. Dat kan bij ons gewoon via de website. Klik daarvoor op de ‘chat met Beter Bed’ knop!

Ruim assortiment aan verstelbare bedbodems

We hebben bij Beter Bed keuze uit meerdere verstelbare bedbodems. Ga bijvoorbeeld voor de Bossflex 600. Dit is ons best verkopende model. Deze bedbodem is voorzien van hoogwaardige latten waardoor je geniet van goede veerkracht en optimale ondersteuning. Zet de rugleuning omhoog om gemakkelijk tv te kijken of te lezen. Of doe je benen omhoog om ze lekker te laten rusten na een lange dag staan. Beter Bed adviseert om een zelfdragende potenset aan te schaffen om de bedbodem stevig op te monteren. De poten zorgen voor stevigheid en ze voorkomen kraken en piepen. Kijk in onze categorie potensets voor alle mogelijkheden en soorten.

Verstelbare bedbodems voor aantrekkelijke prijzen

Sta je op het punt om een bedbodem, of twee, aan te schaffen? Dan is naast comfort de prijs belangrijk. Alle verstelbare bedbodems binnen deze collectie zijn van de goede kwaliteit die je van Beter Bed gewend bent. Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen. Dat maakt het aanschaffen van een nieuwe bedbodem wel erg interessant!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing