Alpine Plus

Dag en nacht alpenfris

Alpine Plus introduceert een serie innovatieve boxsprings, matrassen en stand alone bedbodems die heerlijk comfortabel slapen en je fris laten wakker worden. Elke dag weer.
Matrassen met 10% korting

Of ga snel naar:

Matrassen
Ledikanten
Brochure

Alpine Plus matrassen

10% korting op matrassen

Alpine PlusAlpine Plus

Alpine Plus introduceert een serie innovatieve boxsprings, matrassen en stand alone bedbodems die heerlijk comfortabel slapen en je fris laten wakker worden. Elke dag weer. Alle matrassen zijn verrijkt met Ventifort Inside. Deze unieke technologie is de perfecte combinatie van ventilatie en comfort. Denk aan schuim met een open ventilerende celstructuur en een vernieuwend luchtdoorlatend veersysteem. Voel je de Alpen al?


 

10% korting op Alpine Plus matrassen

 Een matras bestaat dat ventileert als een pro, ondersteunt als de beste én aanvoelt als een bedje van fluweel! Je koopt je Alpine Plus matras nu extra voordelig bij Beter Bed. Dat wordt voortaan elke dag alpenfris opstaan!

 

Bekijk Alpine Plus matrassen >>

 


Matrassen met optimale ondersteuning en ventilatie

 

De Alpine Plus serie bestaat uit drie verschillende koudschuimmatrassen met unieke kenmerken. Alpine plus matrassen hebben een geavanceerde koppeling van de veren en een oplopende dikte van de top- en onderlaag. De toplaag zorgt voor een comfortabele touch, de onderlaag voor stabiliteit.  Alle matrassen van Alpine Plus zijn voorzien van een luxe en zachte matrashoes én de unieke Ventifort technologie. De ideale combinatie van comfort en ventilatie!

TÜV keurmerk en certificaat

Onze Alpine Plus matrassen hebben het TÜV certificaat. Deze certificering wordt gegeven wanneer een matras voldoet aan de eisen op het gebied van duurzaamheid en emissie.

De matrassen zijn getest op duurzaamheid. De duurzaamheid test staat voor een veroudering van 10 jaar. Tevens zijn de matrassen getest op emmissie en ook hiervoor geldt dat deze zijn goedgekeurd. Het TÜV keurmerk wordt enkel afgegeven wanneer de matras op beide vlakken is goedgekeurd.


Ledikant Alpine Plus

In de Alpine Plus collectie vind je dit uitzonderlijk comfortabel tweepersoons ledikant, dankzij veerkrachtige bedbodems. De dwarsgespannen spiraal zorgt voor een open structuur en een bijzonder goede ventilatie. Met dit fraaie design haal je een stijlvol 'stand-alone'-bed in huis. De Alpine plus 3000 is deelbaar, daardoor praktisch in gebruik en onderhoud. Je koopt de combinatie exclusief matrassen, inclusief bedbodems.

Bekijk dit ledikant >>

Ervaar de unieke Ventifort technologie

  1. Een mens verliest in 10 jaar tijd 1000 liter vocht tijdens het slapen. En als u het snel warm hebt zelfs nog meer! Nu u dit weet, wilt u toch ook een matras dat niet alleen heerlijk comfortabel ligt, maar ook goed ademt en vocht reguleert?
  2. Alpine Plus introduceert het ademende matras dat heerlijk comfortabel slaapt en u dag in dag uit fris laat ontwaken.
  3. De Ventifort technologie in de Alpine Plus matrassen zorgt voor een optimale vocht- en luchtregulatie.
  4. Dankzij de open celstructuur van het schuim en het innovatieve luchtdoorlatende veersysteem begint u uitgerust en alpenfris aan elke nieuwe dag.
  5. De Ventifort technologie, het geheim van comfort en ventilatie in één, is toegepast in elk matras van Alpine Plus. Ventifort geeft de optimale balans van ondersteuning, ventilatie en drukverdeling.

De vele voordelen van Alpine Plus

  1. Alpine Plus past de unieke Ventifort technologie toe in alle matrassen. Zo slaapt u comfortabel en wordt u dag in dag uit fris en uitgerust wakker.
  2. Alle matrassen zijn anti-allergisch en voorzien van praktische ‘verborgen’ handgrepen. Zo wordt verplaatsen een fluitje van een cent.
  3. Alle matrassen, bedbodems en boxsprings van Alpine Plus worden gratis bezorgd en gemonteerd.
  4. Voor Alpine Plus matrassen geldt 100 dagen uitprobeergarantie. Zo koopt u gegarandeerd het matras dat bij u past.
  5. Op uw Alpine Plus product krijgt u maar liefst 10 jaar productgarantie. Dat betekent 7 jaar extra garantie, bovenop de standaardgarantie van 3 jaar.