Peuterbedden

Je wilt natuurlijk het allerbeste voor jouw peuter. Goed slapen is een must, maar een peuterbed is meer dan alleen slapen. Zorg voor een feestje in de slaapkamer met een leuk peuterbed waar jouw kindje veilig en comfortabel in kan spelen en slapen. 

Filters

5 van 5 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Bed Cabane, wit
Meest verkocht

Bed Cabane

(1)

Levertijd: 2 tot 4 weken

129.-

Gratis bezorging op alles van Vipack & Flexa

Bed Tipi, wit
Voordeligste keuze

Bed Tipi

(1)

Levertijd: 2 tot 4 weken

119.-

Gratis bezorging op alles van Vipack & Flexa

Peuter Bed 70

Levertijd: 2 tot 4 weken

169.-

Gratis bezorging op alles van Vipack & Flexa

Bed Kiddy kleuter

Levertijd: 2 tot 4 weken

199.-

Gratis bezorging op alles van Vipack & Flexa

Peuter Bed 71

Levertijd: 2 tot 4 weken

168.95

Gratis bezorging op alles van Vipack & Flexa

5 van 5 resultaten

Koop het perfecte peuterbed 70x140 cm voor jouw kindje!

Op zoek naar een klein bed in de juiste maat voor een peuter? Dan zit je goed! Je peuter is namelijk vanaf een jaar of twee al klaar voor een iets groter bed. Onze peuterbedjes in de afmeting 70x140 cm zijn kleiner dan een normaal kinderbed. Dit zorgt ervoor dat jouw kindje zich helemaal op zijn of haar plek voelt. 

Bij Beter Bed vind je voor elke peuter het perfecte bed; van bedjes met uitvalbeveiliging tot tipi- en bedhuisjes. Zo maak je slapen niet alleen comfortabel, maar ook hartstikke leuk! Daarnaast zijn onze peuterbedden geschikt voor zowel jongens als meisjes. Dat maakt het maken van een keuze vele malen makkelijker.

Peuterbedjes in verschillende kleuren en stijlen

Geen enkele peuter is hetzelfde. Daarom zorgen wij ervoor dat we genoeg leuke bedjes hebben waar jouw kind zich thuis kan voelen. Van een bedhuisje of tipibed kun je een heerlijk nestje maken waar jouw kind niet alleen in kan slapen, maar ook in kan spelen. Er is toch niets leukers?

Het maakt niet uit of je liefhebber bent van wit, grijs, groen of hout. De peuterbedden zijn namelijk verkrijgbaar in al deze kleuren. Wil je het graag neutraal houden? Kies dan voor wit of grijs. Wil je juist een stoerder tintje geven aan de kamer van je peuter? Dan kun je kiezen voor een houten look.

Dé perfecte slaapplek voor een peuter

Wil je ervoor zorgen dat je kindje niet alleen in een mooi bed ligt, maar ook heerlijk slaapt? Neem dan eens een kijkje tussen ons beddengoed voor kinderen dat onder andere bestaat uit peuterdekbedden, kinderdekbedden, kinderdekbedovertrekken en kinderkussens

Koop het perfecte peuterbed voor jouw junior in de sale

Onze bedjes hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Toch kun je profiteren van onze aantrekkelijke aanbiedingen om een peuterbed te vinden zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Kwaliteit hoeft namelijk niet altijd duur te zijn.

Gerelateerde pagina's

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing