Beter slapen deals met tot 50% korting op de beste merken zoals Emma, Tempur & M line!

Terug naar het overzicht

lattenbodem Emma Click & Sleep x1 vlak

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

70 x 200/210/220 cm
80 x 200/210/220 cm
90 x 200/210/220 cm
100 x 200/210/220 cm

Twijfelaar

120 x 200/210/220 cm

Tweepersoons

Combineer 2 eenpersoons bodems

359.- 269.25

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

Gegroefd lattenoppervlak voor ventilatie en grip

Pas het gewenste comfort zelf aan met een paar eenvoudige klikken

Uitstekende elasticiteit en duurzaamheid

Goed slapen is zo geregeld met een Emma Click&Sleep bedbodem! Je koopt 1 bedbodem en kiest hiermee voor maar liefst 3 verschillende niveau’s in slaapcomfort. Deze bedbodem geeft je dus altijd precies die ondersteuning die bij jouw lichaam en wensen past. Je past dit comfort heel eenvoudig aan van soft, naar medium of hard door de fiberglas latten in de juiste volgorde te klikken. Even klikken en slapen maar!

Deze vlakke, niet-verstelbare bedbodem is ook verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering voor nóg meer comfort en gemak: Emma Click&Sleep X3.

Meer over de bedbodem
De lattenbodem koop je altijd met een standaardindeling ‘Medium’ die gemaakt is van gele, blauwe en groene latten. Door de gekleurde latten in een andere kleur volgorde in elkaar te klikken, pas je het comfort van de bodem heel eenvoudig zelf en zonder gereedschap aan. Houd je van stevige ondersteuning, dan kies je bijvoorbeeld voor de blauwe latten in het midden, de gele onderin en de groene bovenin. Ideaal!

De latten zelf zijn gemaakt van fiberglas en door de gegroefde structuur van de latten kan het matras zoveel mogelijk ademen. De gegroefde structuur werkt ook nog eens antislip. De buitenste liggers zijn gemaakt van gelamineerd berkenhout. De dwarsbalken van massief beukenhout. De bodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 200 kilo (Kies hiervoor voor de indeling met ‘Hard’ comfort).

Deze bedbodem blinkt uit in:
• Gegroefd lattenoppervlak voor ventilatie en grip
• Zeer flexibel
• Eenvoudig aan te passen comfort
• Ultralicht en hygiënisch glasfiber
• Goede ondersteuning van je hele lichaam
• Uitstekende elasticiteit en duurzaamheid
• Gemaakt van recyclebare materialen

Hoe houd je je bedbodem langer mooi?
Neem de bedbodem af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe bedbodem. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Artikelnummer 1053678
Merk Emma

Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Hoogte 10 cm

Uitvoering Vlak
Vering gehele ligoppervlakte Ja
Geschikt voor de volgende matrassen pocketveer, traagschuim, polyether, aerospring, latex, HR-schuim
Aantal latten 14

Materiaal latten fiber glas
Materiaal lattenhouder rubber

Garantie 2 jaar volgens Emma voorwaarden

Vlakke bedbodems

Een goede bedbodem verbetert je nachtrust, doordat het je matras en je lichaam nog meer ondersteuning biedt. Daarnaast zorgt een bedbodem voor een betere drukverdeling op je lichaam. Een vlakke bedbodem betekent dat deze niet verstelbaar is.

Gelaagdheid van een bed

Kenmerken van een vlakke bedbodem:

Voor iedereen
Er is een vlakke bedbodem voor ieder matras, ieder lichaamsgewicht en elk budget.

Geschikt voor alle matrassen
Op een vlakke, niet verstelbare bedbodem kun je zowel een tweepersoonsmatras als twee eenpersoonsmatrassen gebruiken. Ook zijn vlakke bedbodems geschikt voor vrijwel alle typen matrassen en ledikanten. 

Verkrijgbaar in diverse afmetingen
De vlakke bedbodems van Beter Bed zijn verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengtematen, zodat het perfect aansluit op je bed en matras.

Veelgestelde vragen over vlakke bedbodems

Een lattenbodem is de meest verkochte bedbodem. Een lattenbodem wordt ook wel bedbodem genoemd.

Er zijn verschillende vlakke niet verstelbare bedbodems. Kies je voor een verende lattenbodem, een schotelbodem met kantelbare schotels voor nog meer ondersteuning of ga je voor een simpele rolbodem voor een logeerbed of kinderbed? Wij helpen je graag bij het vinden de juiste bedbodem!

Het antwoord zit al verstopt in de naam. Een schotelbodem heeft heel veel kleine schotels waar normaal de latten van je bedbodem zitten. Deze schotels kunnen allemaal apart kantelen. Zo zorgt een schotelbodem van Beter Bed ervoor dat je lichaam optimaal wordt ondersteund en dat de druk perfect wordt verdeeld over de gehele lengte van het bed. De apart kantelbare, kunststof schotels zitten vast aan een stevig houten frame. Een schotelbodem helpt dus bij de ondersteuning van je lichaam.

Je kunt bij Beter Bed kiezen uit twee verschillende soorten schotelbodems. We hebben vlakke en elektrisch verstelbare schotelbodems. De vlakke schotelbodems uit onze collectie zorgen voor optimale ondersteuning en drukverdeling. Hierdoor slaap je de hele nacht heerlijk door en wordt je fris en fruitig wakker. Met de elektrische schotelbodems heb je de extra optie om met één druk op de knop rechtop in bed te zitten. Deze bedbodems bieden daarnaast ook de mogelijkheid om je voeteneinde omhoog te zetten. Handig he?

Schotelbodems bieden een gelijkmatige drukverdeling en ondersteuning en zijn instelbaar qua stevigheid. Een schotelbodem bestaat uit een houtenframe met stevige, niet buigzame, latten waarop flexibele, kunststof schoteltjes zijn geplaatst. 

Een lattenbodem bestaat uit een houten frame met latten die over de hele breedte van het frame geplaatst zijn. De betere lattenbodems zijn in het midden van de bodem instelbaar qua stevigheid. De meeste lattenbodems zijn voorzien van zones zoals een schouderzone en heupzone. 

Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert Beter Bed je een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Tevens zorgt een potenset voor een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.

Ja. Op een vlakke niet verstelbare bedbodem kun je zowel een tweepersoonsmatras als 2 eenpersoonsmatrassen gebruiken. Bij Beter Bed koop je bodems die geschikt zijn voor pocketveer, traagschuim, polyether, latex en koudschuim matrassen. Onze vlakke bedbodems zijn er in verschillende gewichts- en prijsklassen en in diverse maten.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing