Boekweit kussen

Een boekweit kussen geeft je gedurende de nacht precies wat je nodig hebt: een goede ondersteuning en optimaal comfort. Je hoofd, nek en schouders kunnen zo perfect ontspannen. Ook is het een ideaal kussen wanneer je snel zweet. 

Let op: momenteel hebben we geen boekweit kussens in ons assortiment.

icon

Is het tijd voor een nieuw kussen?

Wij helpen je graag hét kussen te vinden dat perfect aansluit op je slaapwensen

Vind jouw boekweit kussen bij Beter Bed

Misschien is het niet het type kussen waar je als eerste aan denkt: een boekweit kussen. Toch is het een zeer goede keuze waarmee je jezelf van optimaal comfort verzekert. Boekweit is een comfortabel materiaal en heeft, doordat het een goede nachtrust bevordert, zelfs een therapeutische werking op lichaam én geest. Boekweit biedt je meer stevigheid dan bijvoorbeeld een donzen, synthetische of traagschuim vulling. Hierdoor geeft een boekweit kussen een zeer goede ondersteuning aan je nek, hoofd en schouders terwijl je toch heerlijk comfort ervaart. 

Boekweit kussen: perfect wanneer je veel transpireert

Je wordt wakker en je nek en hoofd zijn helemaal nat van het zweet. Je drijft bijna letterlijk weg op je kussen. Herkenbaar voor jou? Met een boekweit kussen is dit probleem zo opgelost!

Een boekweit kussen is namelijk dé uitkomst wanneer je last hebt van nachtelijk transpireren of opvliegers. Dit komt doordat een boekweit kussen is gemaakt van 100% boekweitdoppen die de lucht vrij laten circuleren. Hierdoor kent het kussen een optimale luchtcirculatie dat zorgt voor een lekker koel hoofd. Het kussen voelt zelfs tijdens de warme zomernachten heerlijk verkoelend aan. Ook is het een perfect kussen voor iedereen met een schuim- of verenallergie.

Profiteer van aantrekkelijke boekweit kussen aanbiedingen 

Het is goed om je te realiseren dat een hoofdkussen een aankoop voor langere tijd is. Ook maak je natuurlijk veelvuldig gebruik van je kussen: iedere nacht! Zie het kopen hiervan dan ook echt als een lange termijn investering. Neem de tijd om het kussen te vinden dat écht goed bij je past en voldoet aan al je wensen. Naast dat het boekweit kussen dat je bij ons aanschaft standaard van goede kwaliteit is, is ook de prijs scherp en passend. Wanneer je op onze website de verschillende acties in de gaten houdt, merk je al snel dat je soms van extra korting kunt profiteren. Het hele jaar door zijn er aantrekkelijke acties zoals een 1+1 gratis actie of een stapelkorting actie. Zeker de moeite waard dus!