Boxsprings

Comfortabel slapen

Eén van de populairste slaapsystemen van deze tijd: de boxspring. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Bij deze matras-bedbodemcombinatie liggen er als het ware twee matrassen op elkaar.
Alle boxsprings Advies nodig?

Welke maat boxspring zoekt u?

1-persoons
2-persoons
Twijfelaar

Nu al vanaf 449.-

Boxspring Cisano met Easy Pocket matras

BoxspringsBoxsprings top 10 U bent op zoek naar een boxspring en kijkt uit naar zorgeloze nachten en heerlijk uitgerust wakker worden. Hebt u al gekeken in onze uitgebreide boxspring collectie? Om u te helpen bij uw keuze hebben we een top 10 samengesteld. Doe er uw voordeel mee!


 

Het slaapcomfort van uw boxspring wordt bepaald door de box, het matras en het topmatras. Het begrip comfort heeft voor iedereen een andere betekenis. De één wil graag goede ondersteuning, terwijl de ander uitstekende ventilatie belangrijker vindt. En hoe essentieel comfort ook is, het oog wil ook wat. Daarom hebt u de keuze uit een wit matras en een gestofeerd matras met topmatras.

1. De box

Uw boxspring kan bestaan uit een bonellbox of een pocketbox, afhankelijk van de gewenste mate van weerstand en ventilatie. Daarnaast hebt u de keuze uit een vlakke, handverstelbare of elektrisch verstelbare boxspring.

2. Het matras

Kiest u voor een luxe uitstraling met een gestoffeerd matras? Dan zorgt een topmatras voor extra souplesse en comfort. Bovendien heeft uw boxspring hierdoor een langere levensduur. Of gaat u voor een wit matras? Dat is comfortabel slapen voor een aantrekkelijke prijs! 

3. Het topmatras

U legt het topmatras bovenop uw (gestoffeerde) matras. Dit biedt extra comfort en zorgt voor een langere levensduur van uw matras.

4. Het hoofdbord

De keuze voor een hoofdbord is bepalend voor de uistraling van uw bed. Kies de look die past bij uw smaak. 

5. Het voetbord

Een voetbord maakt uw boxspring compleet. Het geeft uw bed een eigen en luxe uitstraling. U hebt de keuze uit diverse voetborden. 

6. De pootjes

Let ook eens op de pootjes die onder uw boxspring staan. Wilt u neutraal of liever opvallend? Gaat u voor vierkant of toch voor conisch? 

7. De bekleding

Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stofsoorten. Kiest u voor effen of juist voor een patroon? Maak uw stof- en kleurkeuze online uit een selectie of bekijk alle mogelijkheden in onze winkels. 

8. De bijmeubelen en accessoires

Maak uw slaapkamer helemaal af met mooie nachtkastjes of hockers. Kies nachtkastjes in dezelfde stijl als uw bed of ga juist voor een contrast in kleur en materiaal. Met of zonder laden? Strak of romantisch? U bepaalt het helemaal zelf. Kies ook voor extra's als een voetbank, uitstapverlichting of wieltjes voor uw boxspring.

Voordelen van een boxspring

 • Geven uw huidige bedbodem en matras klachten of bevallen ze juist prima? Als het matras nog goed is, kunt u het gebruiken op uw boxspring.
 • Hebt u het koud of warm in bed? Een nieuw matras van pocketveren of koudschuim houdt uw bed bijvoorbeeld koeler dan een matras van traagschuim of latex.
 • Wat is de mate van transpireren? Een matras met een goede vochtafvoer is extra belangrijk als u veel transpireert.
 • Wat is uw favoriete slaaphouding? Buikligging vraagt bijvoorbeeld om een harder matras dan rugligging.
 • Hebt u lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn of gevoelige gewrichten en spieren? Een drukverlagend en goed ondersteunend schuimmatras biedt uikomst.
 • Hebt u allergieën? Ga dan voor een matras van natuurlijk latex of anti-allergisch polyether.

Let hierop bij het kopen van een boxspring

 • Een boxspring heeft een zeer comfortabele instaphoogte.
 • De combinatie van een box en een matras garandeert een zeer goede ventilatie.
 • Door de vele mogelijke stijlen, kleuren en materialen is een boxspringcombinatie eenvoudig aan te passen aan uw slaapkamerinterieur.
 • Met bijmeubelen als een hoofd- en voetbord, een hocker en nachtkasten creëert u uw persoonlijke boxspring op maat.
 • De box is voorzien van thermisch geharde veren met een lange levensduur.
 • U hebt 25 jaar garantie op draad- en framebreuken.

Vind uw Beter Bed winkel

90 winkels in Nederland en België