LAATSTE DAG 15% extra korting op bijna alles!* Gebruik code: SLAPEN15

: :

Beter Bed Den Helder, Ravelijncenter 33, 1785LX Den Helder

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (0223) 66 83 64

E: denhelder@beterbed.nl

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Een warm welkom en deskundig advies bij Beter Bed Den Helder

Met twee verdiepingen slaapinspiratie vindt u bij Beter Bed Den Helder alles voor een goede nachtrust. Onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs staan voor u klaar met een doordacht advies op maat. Dat doen we vanuit onze sfeervolle en overzichtelijke winkel op het Ravelijncenter, maar we komen hiervoor ook graag bij u thuis. Want niets is zo persoonlijk als slapen. Daarom krijgt u bij ons de aandacht en hulp die u verdient. Zo weet u welk product het best bij u past en bent u verzekerd van een goede nachtrust tegen een scherpe prijs.

De meest deskundige beddenwinkel van Den Helder

Bij onze beddenwinkel in Den Helder geven we je goed en eerlijk advies over al onze producten. Zo weten onze slaapadviseurs alles over eigen merken zoals Beter Bed Select, Kårlsson en Alpine Plus, maar ook over topmerken zoals Emma, TEMPUR® en M line. Ben je toe aan een nieuw bed, kussen of matras? Of wil je gewoon een keertje in onze beddenwinkel in Den Helder komen kijken om inspiratie op te doen? Kom dan gerust langs bij dé beddenwinkel van Noord-Holland!

Daarom gaat u naar Beter Bed Den Helder

  • Beter Bed Den Helder vindt u op het Ravelijncenter, de woon- en winkelboulevard van de Noordkop.

  • Parkeren is gratis en kan voor de deur.

  • Onze winkel is elke dag geopend.

  • De koffie staat altijd voor u klaar.