Beter Bed Rotterdam, Watermanweg 31, 3067GA Rotterdam

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (010) 286 75 35

E: rotterdamalexandrium@beterbed.nl

Parkeren

U kunt parkeren in de parkeergarage van Woonmall Alexandrium, die over 900 parkeerplaatsen beschikt. Vanaf deze parkeergelegenheid is het enkele minuten lopen naar de winkel.

Meer informatie

Uniek en persoonlijk slaapadvies bij Beter Bed Rotterdam Alexandrium

Bij Beter Bed Rotterdam Alexandrium vindt u een compleet assortiment van alles wat met slapen te maken heeft. Bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen, hoofdkussens, bedbodems en meubelen voor uw slaapkamer. Ons ervaren en vriendelijke team is er in gespecialiseerd u een persoonlijk en uniek slaapadvies te geven. Wij kijken naar uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten, en samen met u zoeken wij het product dat het beste bij u past. De collectie in onze winkel bestaat uit onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus, en topmerken als M line.

Jouw beddenwinkel in Rotterdam Alexandrium

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Rotterdam Alexandrium ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Rotterdam Alexandrium je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!


Daarom gaat u naar Beter Bed Rotterdam Alexandrium

  • Beter Bed Rotterdam Alexandrium vindt u in de overdekte Woonmall Alexandrium, nabij de A20 (afslag 16).

  • Parkeren kunt u in de parkeergarage (900 plaatsen) voor € 0,50 per 25 minuten.

  • De koffie staat altijd voor u klaar.

  • In Woonmall Alexandrium vindt u 55 woonwinkels onder 1 dak.