Beter Bed Rotterdam, Watermanweg 31, 3067GA Rotterdam

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (010) 286 75 35

E: rotterdamalexandrium@beterbed.nl

Parkeren

U kunt parkeren in de parkeergarage van Woonmall Alexandrium, die over 900 parkeerplaatsen beschikt. Vanaf deze parkeergelegenheid is het enkele minuten lopen naar de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Plan een belafspraak

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek, maar wel onder strikte veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare adviseur. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Uniek en persoonlijk slaapadvies bij Beter Bed Rotterdam Alexandrium

Bij Beter Bed Rotterdam Alexandrium vindt u een compleet assortiment van alles wat met slapen te maken heeft. Bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen, hoofdkussens, bedbodems en meubelen voor uw slaapkamer. Ons ervaren en vriendelijke team is er in gespecialiseerd u een persoonlijk en uniek slaapadvies te geven. Wij kijken naar uw slaaphouding, lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten, en samen met u zoeken wij het product dat het beste bij u past. De collectie in onze winkel bestaat uit onze eigen merken Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Karlsson, MioDormio en Alpine Plus, en topmerken als M line.

Jouw beddenwinkel in Rotterdam Alexandrium

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Rotterdam Alexandrium ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Rotterdam Alexandrium je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!


Daarom gaat u naar Beter Bed Rotterdam Alexandrium

  • Beter Bed Rotterdam Alexandrium vindt u in de overdekte Woonmall Alexandrium, nabij de A20 (afslag 16).

  • Parkeren kunt u in de parkeergarage (900 plaatsen) voor € 0,50 per 25 minuten.

  • De koffie staat altijd voor u klaar.

  • In Woonmall Alexandrium vindt u 55 woonwinkels onder 1 dak.