Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 10% éxtra korting met de kortingscode: sale10

Slaapkamertrends

Een studentenkamer inrichten, hoe doe ik dat?

Het inrichten van een nieuwe kamer is vaak al lastig, laat staan een studentenkamer van een paar vierkante meter. Maar met deze tips heb jij in mum van tijd een studentenkamer ingericht waar je met veel plezier slaapt, studeert en gezellige momenten beleefd met vrienden. 

Lees verder

Slaapkamer inrichten: waar te beginnen?

Je slaapkamer inrichten is zeker geen overbodige luxe. Het is de plek waar je heerlijk tot rust komt en waar je naast slapen misschien ook wel graag een boek leest of je lievelingsserie kijkt. Of je nu een kleine of een grote slaapkamer hebt, je slaapkamer inrichten wordt sowieso een succes met onze tips! 

Lees verder

Kleine slaapkamer inrichten: dé 7 tips die jou gaan helpen

Het inrichten van een kleine slaapkamer is niet altijd even makkelijk. Zo neemt je bed of je kast vaak al veel ruimte in. Om van jouw slaapkamer toch die fijne plek in huis te maken, geven we je graag 7 tips bij het inrichten van een kleine slaapkamer!

Lees verder

Dé top 10 mooiste dekbedovertrekken najaar 2019

Ben je van plan om een nieuw dekbedovertrek te kopen? Check dan deze top 10 met de mooiste dekbedovertrekken uit onze najaarscollectie. Dat juist dit de tien allermooiste dekbedovertrekken zijn, bedenken we niet zelf. Deze tien dekbedovertrekken zijn namelijk het vaakst gekocht door onze klanten.

Lees verder

Maak je slaapkamer helemaal herfstklaar met Beter Bed

O jee… Is de zomer nu dan écht voorbij? Jep. Waarschijnlijk wel. Herfst betekent tijd voor knusheid in je huis én dus slaapkamer! Want zodra fietsen weer in-de-regen-fietsen wordt, is er niets fijner dan een cozy warme plek om heerlijk in thuis en tot rust te komen.

Lees verder

Slaapkamer opfrissen? Een eitje met onze ultieme opfris tips!

Begin jouw lente met… een frisse start in je slaapkamer! De lente is hét moment bij uitstek om je slaapkamer eens een flinke opfrisbeurt te geven. Met onze tips en kleine, slimme ingrepen creëer je al snel een frisse slaapkamer met een nieuwe look!

Lees verder

De ideale slaapkamer voor een perfecte nachtrust

Wist je dat je door een beetje rekening te houden met de omstandigheden in je slaapkamer, je je nachtrust al flink kunt verbeteren? Geluid, licht en temperatuur zijn van die belangrijke factoren die een grote invloed hebben op de kwaliteit van je slaap. En nog veel meer...

Lees verder

Romantische slaapkamer: dé 7 tips!

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd hoe romantisch jouw slaapkamer eigenlijk is? Doordat je allebei waarschijnlijk druk bent met hele andere dingen, wordt de sfeer in de slaapkamer wel eens vergeten. Maar, geen zorgen. Met deze 7 tips tover je jouw slaapkamer weer om naar een romantische en knusse plek!

Lees verder

Trend Clean Sleep

Misschien ben jij iemand die houdt van strak, minimalistisch en natuurlijk. Goed nieuws, je bent niet de enige. Dit najaar doet menig slaapkamer sereen en Scandinavisch aan. De materialen, de kleuren en de afwerking: de rust straalt je tegemoet. Precies wat je nodig hebt na een drukke dag.

Lees verder

Trend Jungle Nights

Deze najaarstrend kan je onmogelijk nog niet opgevallen zijn. De tropen zijn en blijven een grote inspiratiebron voor ontwerpers, en dus is ons dieren- en plantenrijk weer goed vertegenwoordigd in de wereld van bedtextiel. Ga jij ook voor botanische en dierenprints, planten in de slaapkamer en een beetje leven in huis?

Lees verder

Trend Evening Luxury

Ze komen er weer aan, de lange avonden en donkere dagen. Om ervoor te zorgen dat je je binnen lekker kunt onderdompelen in gezelligheid en comfort, is de stijl Evening Luxury ontworpen. Kussens voor op je bank of luie stoel. Beddengoed waar je u tegen zegt. Daar krijg je het toch net even een paar graadjes warmer van.

Lees verder

Trend Velvet Dreams

De vertaling van "Sweet dreams" is niet voor niets "Slaap zacht". Een slaapkamer in dit thema verwelkomt je met rijke bloemenprints, diepe kleuren en aaibare stoffen. Velours is terug van weggeweest en ook accessoires zijn meer dan welkom. Alles voor dat koninklijke gevoel.

Lees verder

Nét zo subliem slapen als de Scandinaviërs

Als je het geheim van een sublieme nachtrust ontdekt, houd je dat dan voor jezelf of deel je het met de rest van de wereld? Gelukkig voor ons besloten de Scandinaviërs dat tweede en daarom kunnen ook wij genieten van een fantastische nachtrust. Maar wát is het geheim achter het Scandinavisch slapen nou precies?

Lees verder

Beter Bed figureert in Eigen Huis en Tuin

Onze collega’s Danny en Rob brachten een spiksplinternieuwe boxspring naar Dienie en Arie in Vuren. De klussers en stylisten van Eigen Huis en Tuin hadden een slaapkamer met bad gerealiseerd. Daar hoorde natuurlijk een mooi, nieuw bed bij!

Lees verder

Voorjaarstrends

Yes! Het voorjaar staat voor de deur. Tijd voor een fris en stralend nieuw begin! In de natuur, maar toch zeker ook in je slaapkamer? Laat je inspireren door onze nieuwe, frisse voorjaarscollectie gebaseerd op de laatste voorjaarstrends. Beleef de lente dit jaar buiten én in je slaapkamer!

Lees verder

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing