21% BTW korting op héél veel bedden en boxsprings!

1 : 8 : 8
49

M line boxspring

M line is één van de absolute topmerken die we bij Beter Bed verkopen. En een boxspring is het meest comfortabele bed dat je kunt krijgen. Binnen de categorie M line boxsprings hebben we dus zeer comfortabele bedden van uitstekende kwaliteit verzameld. Dat is nog eens fijn!

Filters

4 van 4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

8719158409208_vrijstaand_1
Voordeligste keuze

Boxspring Supreme Curves vlak met Slow Motion 2 matras

Levertijd: 6 tot 7 weken

3793.30

Boxspring Elite Cocoon vlak met Slow Motion 2 matras

Levertijd: 6 tot 7 weken

4093.30

4 van 4 resultaten

M line boxspring kopen? Kijk eens bij Beter Bed

Het leven wordt steeds drukker. Je werkt overdag, sport regelmatig en je hebt ook nog een sociaal leven om te onderhouden. Goed uitrusten is dus erg belangrijk. Met een M line boxspring geniet je van een optimale nachtrust. Hierdoor kun je overdag presteren en rust je 's avonds lekker uit. Ben je niet op zoek naar een boxspring maar wil je wel genieten van de kwaliteit van M line? Kijk dan eens naar de collectie M line matrassen of M line kussens en M line bedbodems.

Flink assortiment aan M line boxsprings

De collectie M line boxsprings is van uitstekende kwaliteit. Niet voor niets slaapt onder andere topatlete Edith Bosch op een M line matras. Die uitstekende kwaliteit hebben de matrassen en boxsprings van M line te danken aan hun unieke samenstelling. Ze zijn namelijk gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel. De gel vormt zich perfect naar je lichaam en zorgt voor een goede ventilatie en drukverdeling.

Naast klassieke boxsprings hebben we natuurlijk ook bedden met een moderne uitstraling. Hulp nodig? Vraag gerust één van onze slaapadviseurs of ze je willen helpen. Dat kan gemakkelijk via de website. Klik op de knop: ‘Chat met Beter Bed’. Ben je op zoek naar een boxspring in een specifieke maat? Kijk dan even bij onze eenpersoons boxsprings, tweepersoons boxsprings, boxsprings 140x200, boxsprings 160x200 of boxsprings 180x200.

M line boxsprings voor een goede prijs

Een M line boxspring koop je voor gebruik op de lange termijn. Ons assortiment bevat dan ook alleen maar topkwaliteit bedden die jaren meegaan. Daarnaast worden de M line boxsprings gratis bij je thuisbezorgd én gemonteerd. Dat is nog eens service! Wist je trouwens dat we naast kwaliteit en service ook nog eens zeer scherpe prijzen hanteren? Houd dus de website in de gaten voor speciale acties en seizoensgebonden aanbiedingen. Slaap lekker!

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing